AKTUELNO

Svekrva Jelene Marjanović, Zorica za tri godine nikada se nije pojavila na groblju gde je sahranjena njena svirepo ubijena snaja.

Zoranova majka ni danas se nije pojavila na pomenu povodom tri godine od ubistva Jelene Marjanović koji je održan na groblju Zbeg u Borči gde je mlada pevačica, brutalno ubijena 2. aprila 2016. godine sahranjena.

Mediji su iznosili trazličite teorije zbog čega Zorica nikada nije došla na snajin grob - između ostalog da groblje remeti njenu energiju. Jelenin suprug, je jednom prilikom rešio da stavi tačku na spekulacije i otkrio zašto njegova majka ne odlazi na groblje,

Foto: Pink.rs

Zoran je, kako su preneli mediji, rekao da njegova majka Zorica nije došla na snajinu sahranu "jer ima traumu još od smrti pradede Solunca".

Marjanović je u, pomalo bizarnom objašnjenju, ukazao da su njegovu majku i ostalu decu naterali da ljube ruku preminulom pradedi i da ona od tada groblju ne sme ni da priđe.

Pročitajte još: NE VERUJE SRCE PAMETI! Potresno obraćanje Zorana Marjanovića: Suprug ubijene pevačice otkrio kako se oseća, ali i zašto mala Jana nije došla na majčin grob (VIDEO)

#Zorica Marjanović

'