AKTUELNO

Ukoliko bude proglašen krivim, Vladimiru preti od šest meseci do pet godina zatvora.

Novopazarac Vladimir Pantović (47) koji je spletom nesrećnih okolnosti 9. januara usmrtio suprugu Danijelu (38), majku njihovo troje dece, pušten je juče iz pritvora.

Vladimiru je pritvor ukinut jer su prestali da važe svi razlozi zbog kojih mu je određen. On će se sada braniti sa slobode.

- Istraga je u toku, a slučaj će umesto Višeg voditi Osnovno javno tužilaštvo, jer je u njihovoj nadležnosti krivično delo nehatnog lišenja života, koje se njemu stavlja na teret – kaže izvor iz istrage.

Ukoliko bude proglašen krivim, Vladimiru preti od šest meseci do pet godina zatvora, a kako nikada ranije osuđivan i lično ga pogađaju posledice krivičnog dela, verovatnije je da će biti uslovno osuđen ili će mu, ukoliko dobije do godinu dana zatvora, biti omogućeno da kaznu izdržava uz elektronski nadzor (nanogicu) u prostorijama u kojima boravi.

Do tragedije u porodičnom domu Pantovića, u novopazarskom naselju Jalija, došlo je  9. januara, kada je lovačka puška opalila dok ju je Vladimir pokazivao poznaniku. Metak je pogodio Danijelu u srce koja je u tom trenutku kuvala kafu.

J. Stanković

#Novi Pazar

#Puška

#Ubistvo

#Zatvor

#Zatvorenik

#suprug

#supruga

'