AKTUELNO

Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko, pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića, koji je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, pred tužiocem se branio da "nije hteo da je toliko prebije".

- Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko - pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

On je u utorak zverski pretukao i mučio devojku u iznajmljenom stanu gde su zajedno živeli.

Dvadesetčetvorogodišnjak se nad devojkom iživljavao satima, drvenom motkom joj je izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Kako se saznaje, on je istog dana uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

- Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svestan koliko je daleko otišao u tome - rekao je izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zverski napad nad nesrećnom devojkom započeo oko 11.30 časova.

- Počeo je da bije nesrećnu devojku najpre rukama, nogama i drvenom motkom, kojom joj je polomio četiri rebra. Zatim ju je bacao na radijator i nastavio da je udara, pri čemu joj je probio plućnu maramicu. Potom ju je pekao peglom. U jednom trenutku joj je rekao da ide da odveze službeni kombi i naredio joj je da ga sačeka u stanu, "da bi nastavio tamo gde je stao - priča izvor.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Kada je konačno prestao sa iživljavanjem i izašao iz stana, devojka je pozvala svoju drugaricu u pomoć koja je odmah došla po nju i odvela je u bolnicu.

On je došao i tamo da je traži i tada je i uhapšen.

Đorđe se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda. On je inače rodom iz Bogatića, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

Pročitajte još: 'UDARAO JU JE O RADIJATOR, SVE DOK GA NIJE IŠČUPAO IZ ZIDA' Reči Ivanine majke su JEZIVE, a stanje BRUTALNO PRETUČENE devojke teško: IZBACUJE KRV IZ PLUĆA

#Novi Sad

#tuča

'