AKTUELNO

Jedan od glavnih dokaza protiv Zorana Marjanovića pao je u vodu. Naknadno veštačenje ogrebotine sa Marjanovićeve desne ruke pokazalo je da na njoj nema tragova ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Nikola Dumnić, advokat, smatra da je otklonjena svaka sumnja da je ogrebotina Zorana Marjanovića nastala u borbi.

- Smatram da je izvođenjem ovog dokaza otklonjena svaka sumnja da je pomenuta ogrebotina nastala u borbi. Veštačenjem je utvrđeno da u ogrebotini nema tragova ni pokojne Jelene ni bilo koje treće osobe, te je istinita Zoranova tvrdnja da je ogrebotina nastala prilikom popravke u kući – naveo je Dumnić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako dodaje, odbrana čeka rezultate veštačenja zadnjeg sedišta auta kojim su se Jelena i Zoran Marjanović dovezli na nasip u Borči.

- Zoran ima obaveštenje vezano za taj trag i srećom po njega postoji i materijalni dokazi vezani za poreklo traga – kazao je Dumnić.

Prema njegovim rečima, razumna odluka bi bila odustanak od gonjenja Zorana Marjanovića.

Advokat Stefan Jokić rekao je da je odbrana Zorana Marjanovića podnela da se izvrši veštačenje traga koji je nađen nedaleko od mesta ubijene Jelene i da se taj trag uporedi sa obućom Zorana Marjanovića.

- Ta dva traga su fiksirana fotografisanjem i vidi se da ti tragovi ne mogu da se podudaraju, što znači da Zoran Marjanović nije bio ni blizu mesta gde je Jelena ubijena – izjavio je Jokić i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Odbrana je od samog početka iznosila tvrdnje da Zoran Marjanović apsolutno nema veze sa ubistvom svoje supruge, jer nijedan materijalni dokaz ne upućuje na njega – istakao je Jokić.

Više o ovoj temi saznajte u videu koji sledi:

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'