AKTUELNO

Užas!

Muškarac D. T. priveden je danas na saslušanje u Viši sud u Subotici zbog obljube devojke na jednoj kućnoj žurki u ovom gradu. Kako saznaju mediji, muškarac je osumnjičen za obljubu nad nemoćnim licem.

Iako je subotička policija prvo saopštila da je D. T. u jednom stanu u centru Subotice silovao sedamnestogodišnjakinju, u sudu mediji saznaju da je reč o krivičnom delu obljuba nad nemoćnim licem.

- Okrivljenom D. T. iz Subotice sudija za prethodni postupak Višeg suda u Subotici odredio je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od uticaja na svedoke. Pre toga je Viši javni tužilac doneo naredbu o sprovođenju istrage, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem – kaže portparol Višeg suda u Subotici Rajko Maravić.

Prema nezvaničnim informacijama, obljuba nad devojkom se dogodila pre dva dana u stanu gde je bilo okupljeno društvo, zabavljalo se i pilo.

Učesnici zabave, osim D. T. i maloletne devojke, su napustili stan, a devojka je ostala sama sa napasnikom.

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je bila u alkoholisanom stanju i nije mogla da se odbrani od D. T. koji je iskoristio njeno stanje i silovao je.

Naređena su veštačenja i pregledi devojke, a rezultati istih bi trebalo da dokažu šta se dogodilo na pijanki u Subotici.

Za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem Subotičaninu D. T. preti kazna od pet do 15 godina zatvora i ne može se ublažiti na manje od pet godina zatvora.

Pročitajte još: HOROR ŽURKA U SUBOTICI: Muškarac silovao maloletnicu tokom pijanke u stanu

#Silovanje

#Subotica

'