AKTUELNO

Kobni 26. januar odneo tri života porodice Nikolića.

Prijatelji i komšije za supružnike Veroniku (54) i Dragana (55) Nikolića, koji su zajedno sa krova stambene zgrade u izgradnji u Borči skočili u smrt, imaju samo reči hvale. Bili su, kako navode, shrhani bolom nakon tragedije koja im se dogodila.

- Veronika je sa roditeljima živela i odrastala sa mojom decom u istoj zgradi u Boljevcu. Dragana sam dugo poznavao takođe jer se družio sa mojom decom, a i radili smo zajedno.Teška tragedija - navodi jedan od prijatelja porodice Nikolić.

Nikolići su samoubistvo počinili na godišnjicu smrti sina Marka.

- Nažalost nisu izdržali,Tragedija sina ih je dotukla, a današnji dan je kada se on ubio…- kaže komšinica, koja svedoči da ih je srela pre nekoliko meseci i da su bili skrhani bolom nakon užasa koji im se dogodio.

Sin bračnog para iz Borče, Marko imao je 31. godinu kada je izvršio samoubistvo.

Foto: Pink.rs

On se, kao što su to učinili i njegovi roditelji, ubio skokom sa zgrade na Novom Beogradu.

- Dragan i Veronika bili su moje komšije u zgradi,bili si divni ljudi.vredni i sav svoj život posvetili svom sinu Marku. Sudnina je tako htela. Marko je bio divno dete, zaposlio se u Beogradu,oženio se i sve je bilo lepo do tog kobnog 26. januara.2018. godine .kada je okončao svoj život - navodi komšnicica i dobra prijateljica Nikolića.

Kako kaže, neutešeni roditelji nisu imali više snage da žive bez svog deteta i na godišnjicu smrti Marka otišli su istim putem samo sa druge strane.

- Sada su smirili svoje duše i verovatno su sada zajedno.Neka počivaju u miru - dodaje ona.

#Samoubistvo

'