AKTUELNO

Nebojša Marković (38) koji je brutalno likvidiran ispred kuće na Banovom brdu, nije ni mogao da pretpostavi šta ga je čekalo, samo nekoliko dana pre ubistva.

Marković je na svom Fejsbuk profilu postavio praznične fotografije, koje su bile i poslednje objavljene, na kojima se videlo da je raspoložen, sa čašom šampanjca, pored jelke, nasmejan, u krugu porodice.

Nebojšin brat je ispričao za Kurir da je Neša bio srdačan, čestit, pošten i nasmejan čovek.

- Ubili su ga na Tucindan, jutro pred Badnji dan, u trenutku kada je pripremao kolica za bebu jer je planirao da jednogodišnjeg sina Aljošu i osmogodišnju ćerkicu Isidoru povede u šetnju. Na božićno jutro trebalo je da se svi porodično okupimo u kući naših roditelja. Velika tragedija nas je zadesila! - ispričao je Nebojšin rođeni brat, Slaviša.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Podsetimo, Nebojša je bio zet navodnog pripadnika međunarodne bande Pink Panteri Aleksandra Šarca (34), a izrešetan je ispred njihove kuće na Banovom brdu. Brutalnu likvidaciju zabeležile su sigurnosne kamere, a na njemu se vidi kako je ubica obučen u belu jaknu, prilazi žrtvi i hladnokrvno joj puca u glavu. Nakon zločina beži automobilom „fijat punto“, a policija za njim i dalje traga.

Policija je identifikovala Čabu Der iz Čantavira, koji se sumnjiči da je u subotu greškom ubio Nebojšu, i za njih se i dalje traga.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Inače, za Čabu se priča da je profesionalni ubica, koji je prema saznanjima Kurira, još 2004. priznao da je ubio novosadskog kriminalca Branislava Jelačića, sa kojim je bio u sukobu zbog prevlasti na crnogorskom narko-tržištu. Jeličića je tada upucao iz pištolja, ali je ubrzo uhapšen.

Foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, Čaba je prvo bio sitan lopov, koga su u Kazneno-popravnom zavodu Sremska Mitrovica preobrazili u plaćenog ubicu.

#Banovo brdo

#Fotografija

#Ubistvo

'