AKTUELNO

Pretpostavlja se da je Aleksandar Šarac, član "Pink Pantera" bio prava meta likvidacije koja se danas dogodila na Banovom brdu.

Podsećamo, Nenad Marković ubijen je danas ispred kuće u kojoj je živeo u ulici Rajka od Rasine na Banovom Brdu u Beogradu.

Ubijeni Marković nije imao kriminalni dosije, a policija istražuje motiv pucnjave i ubistva.

Naime, ubijeni Nenad, bio je zet, kako se pretpostavlja, prave mete, izvesnog Aleksandra Šarca, kog izvesna kriminalna banda pokušava da likvidira već neko vreme, ali ne uspeva.

Šarac je od ranije poznat policiji, ima kriminalni dosije, a jedan od većih plenova imao je u krađi u Milanu, u septembru 2016. godine, u luksuznoj juvelirnici.

Na snimku se jasno vidi kako je Aleksandar prvo ušao kao pristojno odeven kupac, kakvog bi inače zanimala ova vrsta i kvalitet nakita, koji će kasnije pokrasti.

Nadzorna kamera zabeležila je i to da napolju stoji još jedan muškarac, koji ga čeka..

Kada je prodavačica krenula u prostoriju u kojoj je odložen nakit, za njom je krenuo i Aleksandar, i srušio je na pod.

Zatim joj je vezao usta, nakon čega je ušao i drugi momak, koji je čuvao stražu. Oni su stavili rukavice i spakovali određenu količinu nakita.

Aleksandar Šarac je uhapšen zbog te pljačke, jer je otet nakit vredan više stotina hiljada evra, pisali su tada italijanski mediji. Šarac je inače uhapšen u Srbiji po međunarodnoj poternici.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI SNIMAK BRUTALNE LIKVIDACIJE NA BANOVOM BRDU: Ubica u beloj jakni iz torbe izvukao pištolj pa hladnokrvno zapucao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+)

#Banovo brdo

#Likvidacija

#pljačka

'