AKTUELNO

Policija je uhapsila Dragana J. (20) zbog sumnje da se u noći između subote i nedelje seksualno iživljavao nad V. A. (59), blagajnicom na Glavnoj železničkoj stanici

Policija je uhapsila Dragana J. (20) zbog sumnje da je brutalno pretukao i silovao V. A. (59), radnicu blagajne na Glavnoj železničkoj stanici u Zrenjaninu.

Kako nezvanično saznajemo, brutalno silovanje dogodilo se u noći između subote i nedelje oko 1.30, dok je nesrećna žena bila na svom radnom mestu.

Radi na šalteru

- V. A. je u trenutku napada radila na šalteru na stanici, a s njom je jedino bio otpravnik vozova. Ne zna se kako se tačno dogodio napad, ali se sumnja da je manijak neko vreme posmatrao ženu i da je iskoristio trenutak kada je ona otišla do toaleta koji se nalazi na železničkoj stanici. Vrata šalterske prostorije izlaze na peronski deo i čekaonicu, gde se nalazi i javni toalet - kaže izvor i dodaje:

- Sumnja se da je manijak, čim je V. A. otišla u kabinu, pošao za njom, iskoristivši momenat kada je otpravnik bio zauzet poslom i kada u čekaonici nije bilo nikoga - kaže naš izvor i dodaje da je osumnjičeni najpre pretukao žrtvu.

- Udarao ju je po glavi i stezao za vrat, a onda se skinuo i brutalno je silovao. Posle napastvovanja je pobegao - kaže izvor.

Silovanu i povređenu koleginicu pronašao je otpravnik, kada se vratio do šaltera i video da je nema.

- Pronašao ju je s ranama na glavi i vratu, bila je sva istraumirana. Rekla mu je šta se dogodilo, pa je otpravnik odmah pozvao policiju. Žena je policajcima detaljno ispričala šta se dogodilo i dala im opis napadača, na osnovu kojeg je on ubrzo identifikovan i uhapšen. Žrtva je rekla da napadača ne poznaje i da ne zna zbog čega ju je napao i silovao - kaže izvor.

Lekari potvrdili silovanje

Nakon napastvovanja, V. A. je prebačena u zrenjaninsku bolnicu.

- Ginekološkim pregledom je utvrđeno da je ona silovana, a na telu su konstatovane i povrede od udaraca pesnicama - kaže izvor.

Zaposleni na Glavnoj železničkoj stanici u Zrenjaninu juče su bili šokirani napadom na njihovu koleginicu.

- Ovakav napad ne pamtimo. Strašno je to što joj se dogodilo. Pa taj mladić može sin da joj bude. Dobro je da ga je policija odmah uhapsila, inače bi mogao još nekoga da zlostavlja - rekao je jedan radnik.

Porodična žena: Žrtva van sebe

Prema rečima kolega pretučene i silovane V. A., ona je majka troje odrasle dece.

- Svi su se mnogo potresli. Srećom, kako sam čuo, koleginica je dobro fizički, ali veliko je pitanje kako će to psihički da prevaziđe - kaže jedan od kolega napadnute žene.

#Silovanje

#Zrenjanin

'