AKTUELNO

Đorđe Zafirović Zafir ubijen je danas u Novom Sadu, kada su nepoznati napadači ispalili više metaka u njega dok je sedeo u automobilu.

Prema prvim informacijama, Đorđe se parkirao, kada su na njega ispalili rafal. Preminuo je na licu mesta, gde je pronađeno oko četiri-pet čaura.

Pola sata nakon pucnjave u šumi na Kamenjaru u Novom Sadu pronađen je zapaljen auto nepoznate marke, za koji se pretpostavlja da pripada ubicama i da su ovom prilikom uništeni tragovi.

Mediji su preneli da je na licu mesta došla supruga Zafirovića, Jovana Vojinović, koja je bila u potpunom šoku.

Foto: Pink.rs

- Uspeli su da te ubiju, sinoć si pričao da će te ubiti - jaukala je Vojinović.

Zafirović je postao poznat beogradskoj javnosti kao muž Kosmajčeve najstarije ćerke, sa kojom je bio u braku do kraja 2014. godine. Pre tog braka je već bio poznat policiji i imao je impresivan krivični dosije.

Prvo ubistvo je počinio 1995. u rodnom Nišu, a posle presude je poslat u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu.

Odande je pobegao i krio se od policije sve dok slučaj nije zastareo. Kada se 2004. vratio u Niš, njegovi roditelji su unajmili dva policajaca da brinu o njegovoj bezbednosti.

Foto: Pink.rs

Međutim, dva mladića su zapucala na njega samo nekoliko meseci kasnije, u aprilu 2004, ispred Tržnog centra „Kalča” u Nišu.

U pucnjavi su, osim Zafira, ranjene još tri osobe, među kojima i jedna prolaznica.

Foto: Pink.rs

Posle ovog slučaja se preselio u Beograd, gde je i počeo da se viđa sa Kosmajčevom ćerkom. Razišli su se u jeku afere, kada je njegov tadašnji tast javno označen kao najveći narko-bos.

Pročitajte još: PINK.RS SAZNAJE: U likvidaciji u NOVOM SADU UBIJEN Đorđe Zafirović - BIVŠI ZET Dragoslava KOSMAJCA! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA+VIDEO)

#Novi Sad

#Ubistvo

#Đorđe Zafirović

'