AKTUELNO

Ona je srećnu vest podelila na drušvenoj mreži.

Majka Stefana Vilotijevića (22), koji je u petak popodne izrešetan u sačekuši u Beču, sada je sa njim u bolinici i srećnu vest o susretu objavila je na svom Instagram profilu.

Vilotijevićeva majka je uslikala selfi sa sinom, a preko njegovog lica je stavila stiker koji simbolizuje ljubav.

Portal Pink.rs se ranije danas čuo sa porodicom ranjenog Vilotijevića. Porodica je eksluzivno za naš portal otkrila kakvo je stanje mladića.

- On je u bolnici, ranjen, ali nije ubijen. Stefan je živ i jako nas je sve pogodilo to što su mediji sahranili živog čoveka - rekla je kratko za Pink.rs članica uže porodice Vilotijevića.

Foto: Privatna arhiva

Da podsetimo, Stefan Vilotijević je najmlađe dete Kićuna Vilotijevića, koji je važio je za najuticajnijeg crnogorska bosa u Novom Sadu tokom devedesetih godina. Kićun Vilotijević ubijen je u novosadskom naselju Liman u julu 1999. godine u sačekuši ispred kafića "Kaskada" dok je sedeo u svom "audiju". Tada je podlegao povredama, a u pucnjavi je ranjen i jedan njegov rođak.

Stefan je dospeo u žižu javnosti prošle godine kada je izazivao jednog od policajca na tuču. Njega je tada policija zaustavila u novosadskoj ulici Đorđa Magaraševića i naredila kontrolu njegovog vozila, a on je ometao policajce, dok je jednog je izazivao da se potuku.

EKSKLUZIVNO! PINK.RS stupio u kontakt sa porodicom Vilotijević: 'Naš Stefan je ŽIV!'

#Beč

#Pucnjava

'