AKTUELNO

Braći Vilotijević u obračunu mafije ubijen je otac, inače, teča Dare Bubamare.

Filip i Stefan Vilotijević, rođena su braća. Jedan je ubijen, a drugi teško ranjen u mafijaškim obračunima. U krvavom obračunu još 1999. godine nastradao je i njihov otac Kićun Vilotijević.

Prema pisanju pojedinih medija, juče ranjeni Stefan još se bori za život nakon teške operacije. On je upucan ispred jednog bečkog restorana, u sačekuši, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu.

Kao što smo već pisali, Filip, Stefan i Kićun su sestrići i teča naše poznate folk pevačice Dare Bubamare koja je sinoć za naš portal izjavila da joj je jako teško zbog sudbine koja je zadesila porodicu Vilotijević.

Foto: Tanjug

Filip je nastradao 2015. godine, imao je samo 25 godina i čak 16 krivičnih prijava. On je osuđivan zbog ubistva na Adi, a upucan je sa 15 metaka na Paliću.

Foto: Privatna arhiva/Printscreen Instagram

Navodno je ranjeni Filip izašao iz kola nakon što je izrešetan, i upao u jezero gde je i pronađeno njegovo telo.

Stefan Vilotijević (22) koji je juče upucan u sačekuši ispred restorana u Beču, pripadnik je kavačkog klana.

Foto: Privatna arhiva

I Filip i Stefan sinovi su crnogorskog kriminalca Kićuna Vilotijevića koji je ubijen 1999. godine. On je ubijen u novosadskom naselju Liman u julu 1999. godine. Na njega je pucano u sačekuši ispred kafića "Kaskada" dok je sedeo u svom "audiju". Tada je podlegao povredama, a u pucnjavi je ranjen i jedan njegov rođak.

Foto: Privatna arhiva/Printscreen Instagram

Pročitajte još: Ubijeni Stefan Vilotijević već je u mafijaškim likvidacijama izgubio OCA I BRATA! Dara Bubamara SA NEVERICOM dočekala vest o smrti i drugog sestrića!

Pročitajte još: SESTRIĆ DARE BUBAMARE PODLEGAO POVREDAMA: Zajedno sa Roganovićem LIKVIDIRAN u centru Beča

#Dara Bubamara

#Ubistvo

'