AKTUELNO

Pripadnik kavačkog klana Stefan Vilotijević (22) juče je upucan ispred poznatog restorana u centru Beča, a sestrić je naše poznate pevačice Dare Bubamare. Pevačica je šokirana nakon likvidacije.

Vladimir Roganović (31) iz Hercego Novog, koji slovi za člana “kavačkog klana”, ubijen je juče u centru Beča. U društvu Roganovića bio je 22-godišnji Stefan Vilotijević iz Nikšića, koji je ranjen. Vilotijević je inače i sestrić naše poznate pevačice Dare Bubamare.

Dara je sinoć za Pink.rs izjavila da joj je veoma žao zbog onoga što je zadesilo njenog sestrića i da će koliko sutra krenuti za Srbiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefanov rođeni brat Filip, takođe sestrić naše pevačice, bio je dobro poznat policiji, pre nego što je ubijen 2015. godine sa samo 25 godina. Još 2014. godine, godinu dana pre ubistva imao je 16 krivičnih prijava.

Foto: MUP Srbije

Povezivan je sa raznim krivičnim delima još od maloletničkih dana, međutim, jedino je pravosnažno osuđen zbog pucnjave na beogradskom splavu "Džast Vanila" koja se dogodila 2013. godine. Tada je Vilotijević u društvu Vukašina Cmiljanića pripucao na splavu.

Tom prilikom ubijena je Tamara Radulović (29), devojka koju je pogodio zalutali metak. Zbog tog dela osuđen je Cmiljanić, a Vilotijević je osuđen na dve i po godine zatvora zbog izazivanja opšte opasnosti, jer je pucao u pod.

Inače, i Filip i Stefan Vilotijević sinovi su Kićuna Vilotijevića, koji je važio je za najuticajnijeg crnogorskog bosa u Novom Sadu tokom tmurnih devedesetih godina prošlog veka.

On je ubijen u novosadskom naselju Liman u julu 1999. godine. Na njega je pucano u sačekuši ispred kafića "Kaskada" dok je sedeo u svom "audiju". Tada je podlegao povredama, a u pucnjavi je ranjen i jedan njegov rođak.

Ovo ubistvo zvanično je najstarije nerešeno ubistvo u Novom Sadu. Nakon pucnjave otvorena je istraga, a sumnjalo se bi se razlog za ubistvo Kićuna mogao tražiti u sukobu sa porodicom Radulović. Spekulisalo se i da je ubistvo "rad" tadašnje Službe Državne bezbednosti, ali to nikada nije dokazano.

Kićun Vilotijević ima i ćerku. Jelena Vilotijević Lalušić (27) dobila je nanogicu kada je uhapšena pod sumnjom da se bavila preprodajom narkotika.

Pročitajte još: NAKON VESTI DA JE DARIN SESTRIĆ TEŠKO RANJEN U KRVAVOM OBRAČUNU U BEČU, pevačica se oglasila za Pink.rs: Šokirana sam, moram prvo da se čujem sa majkom i sestrom! (FOTO)

Pročitajte još: SESTRIĆ DARE BUBAMARE PODLEGAO POVREDAMA: Zajedno sa Roganovićem LIKVIDIRAN u centru Beča

#Dara Bubamara

#Ubistvo

'