AKTUELNO

Sin Miodraga Jovanovića je imao sreće jer je sedeo u zadnjem delu autobusa. Miodrag kaže da su najgore prošli oni koji su sedeli u srednjem delu autobusa.

Pet osoba je poginulo, među kojima i dvoje dece, dok je 26 povređeno u sudaru voza i autobusa u Donjem Međurovu kod Niša. Povređeni su zbrinuti u Kliničkom centru u Nišu, a dvoje šesnaestogodišnjaka su idalje u kritičnom stanju. Prema prvim indicijama, nesreća je posledica propusta vozača.

Srednjoškolac Dimitrije Jovanović jutros nije stigao na nastavu, ali je na sreću prošao sa lakšim povredama.

- Bio sam pozadi, ništa se nije moglo videti, voz je udraio i na dva dela je prepolovio autobus. Ja sam još sedeo, kada sam izašao napolje ljudi plaču, krv svuda - ispričao je za Pink vidno uznemireni dečak.

Dimitrije je, kaže njegov otac, imao sreće jer je sedeo u zadnjem delu autobusa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni koji su bili u srednjem delu autobusa oni su…Povrede su nastale verovatno kada se lomio autobus, pokidale su se ruke i noge…- navodi Miodrag Jovanović.

Srbija ovakvu nesreću ne pamti, a uznemirujući prizori sa mesta nesreće i iz Kliničkog centra u Nišu ostaće svima urezani u sećanju. Prizor je bio toliko bolan da su plakali i policajci dok su izvlačili tela.

Tri putnika su stradala na licu mesta, a dvoje je preminulo tokom hirurške intervencije. Strahuje se da to nije konačan broj žrtava tragedije kod Niša.

Pročitajte još: STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA! Voz udario autobus i prepolovio ga, u jezivom udesu PETORO POGINULIH, među njima dete (FOTO)

Pročitajte još: PINK.RS NA LICU MESTA - NOVI BILANS NESREĆE KOD NIŠA - Petoro poginulih! (FOTO)

#Autobus

#Niš

#Tragedija

'