AKTUELNO

S. B. iz Nove Pazove, koji je u utorak jutro uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije nevenčanu suprugu Z. S., sumnja se da je na ženu nasrnuo iz ljubomore, jer je navodno video sumnjive poruke u njenom telefonu.

Kako se saznaje, pokušaj ubistva dogodio se oko pet sati ujutro, posle svađe supružnika.

Uzeo joj telefon?

- Njih dvoje su kobnog jutra bili negde u gradu. Oko tri sata su najnormalnije prošli ulicom, a žestoka svađa koja je prethodila pokušaju ubistva otpočela je čim su ušli u kuću. S. B. je navodno uzeo ženin telefon i u njemu pronašao poruke koje su joj navodno slali drugi muškarci. Ljut zbog tih sadržaja, on je napao ženu. Pobesneo je i počeo da je vređa, da traži objašnjenje. Zatim je otišao u kuhinju, uzeo nož i u naletu ljubomore nasrnuo na ženu. Ubo ju je u leđa i u grudi - kaže sagovornik i dodaje da je S. B. potom otišao kod komšije.

Divna žena

Komšije kažu da uhapšeni S. B. sa Z. S. ima tri ćerke. - Oni žive sami u kući, a deca su im se odselila. Dolaze da ih obiđu, ali se ne zadržavaju. Najstarija je udata i radi. Z. S. je stvarno divna žena. Vredna je kao mrav, prava domaćica i radnik - kažu komšije.

- Ostavio ju je u lokvi krvi i došao kod komšije. Sav usplahiren rekao mu je da zove policiju i Hitnu pomoć. Lekarska ekipa brzo je stigla u Pazovu i prevezla nesrećnu ženu u KBC Zemun, gde se lekari bore za njen život - otkriva sagovornik.

Radi u inostranstvu

- On godinama radi u inostranstvu. Jedno vreme je bio u Rusiji, a nedavno je došao iz Slovačke, gde je bio sa Z. S. On navodno voli da pije i da se kocka. Većinu onoga što zaradi prokocka i zato je stalno bio u dugovima. Z. S. se ljutila i prigovarala, ali nije vredelo. Moguće je da je i sada od nje tražio novac, zbog čega je izbila svađa - kaže izvor.

Kako se saznaje S. B. je i ranije maltretirao suprugu.

- Iako najstrašniji, ovo nije prvi incident koji se dogodio u njihovoj kući. Njih dvoje su se i ranije svađali zbog raznih stvari, a te svađe su se nebrojeno puta završavale fizičkim obračunima. Brutalno ju je tukao i nazivao pogrdnim imenima, zbog čega je nesrećna žena često zvala policiju da interveniše - dodaje sagovornik.

#Svađa

#nova pazova

#suprug

#supruga

'