AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Vaša nezavisnost danas bi mogla da vas izneveri. Nešto što ćete reći neće naići na odobravanje kao obično. Iako mislite da imate dovoljno slobode postoji neko ko ne misli tako. Imajte na umu da nikad niko nije zadovoljio sve! To je svakako njihov problem, ne vaš.

BIK

Foto: Pixabay.com

Ovo bi mogao biti dan kada ćete pomisliti kako niste baš tamo gde biste hteli, kada je vaša karijera u pitanju. Da li je to zbog toga što je vaša pozicija u firmi previše tradicionalna? Vi ste neko ko želi da isproba sve ideje i razvije ih u svom pravcu. Ukoliko je to problem preduzmite neophodne korake!

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Danas će vas opsedati prošlost. Neko će se setiti greške koju ste napravili nekad davno i sada vas podsetiti na to. Imajte na umu da se svako susreće sa ljubomorom drugih, u nekom periodu života. Zato se pripremite i uzvratite udarac!

RAK

Foto: Pixabay.com

Danas biste mogli poželeti da rezimirate svoj profesionalni život. Ako se to desi, budite pažljivi i objektivni. Nije važno kojim se poslom bavite, sve dok ga radite iz srca i dajete sve od sebe. Zapitajte se da li je ono što trenutno radite to što želite u životu!

LAV

Foto: Pixabay.com

Danas bi vam se moglo desiti nešto čudno. Neko iz vaše familije mogao bi da vas prekore zbog profesionalne odluke. Možda zato jer vaš posao ima tako malo veze sa tradicijom vaše porodice. Ali samo zato što je tradicija izgubljena ne znači da zbog toga treba tugovati. Slušajte svoje srce i znaćete da li ste u pravu.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Autoritet koji vam je do sada bio zvezda vodilja, sada bi mogao da vam se suprotstavi. Vreme je da ostavite po strani svoje strahove i krenete putem vere u sebe. Biće to za vas veoma pozitivan period u životu. Takođe, to znači da ste konačno odrasli. Uostalom, ništa vas ne sprečava da ponekad priupitate za savet, zar ne?

VAGA

Foto: Pixabay.com

Biće ovo dan kada ćete morati da se izborite za sebe. Poslednji događaji na poslu ne obećavaju baš puno a vi ste potpuno obeshrabreni. Dajete sve od sebe ali vaša finansijska situacija opominje. Imaćete uvid u neke stvari i samo ćete se još više deprimirati, ali na kraju ćete dobiti jednu veoma važnu informaciju.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Danas ćete biti posebno ozbiljni i smotreni. Setićete se osobe koja je bila apsolutno protiv svega, a sada traži priznanje. Drugi će pokušati da izvrše pritisak na vas. Da li ćete popustiti ili ćete poslušati svoj unutrašnji glasić? Pred kraj dana znaćete odgovor.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Današnji dan mogao bi vam pružiti sjajan uvid u neke odluke sa kojima ćete se suočiti a tiču se budućnosti. Vreme je da odlučite šta su vam prioriteti. Da li želite karijeru odmah ili želite da nastavite studije? Da li ste zadovoljni ljubavnim životom? Vrlo je verovatno da jedno utiče na drugo. Biće ovo zanimljiv dan.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Pripremite se za jedan stresan dan. Moguće je da ćete se suočiti sa nesporazumima u krugu porodice. Možda ćete osetiti kako vam neko narušava teritoriju i da je vaš uticaj znatno oslabljen. Ali vi nemate nameru da se predajete. Imate pravo da se borite i borićete se svim silama!

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Moguće je da ćete poželeti da se izolujete kako biste mogli da završite jedan posao, ali to neće biti moguće. Kao da neke nevidljive sile destabilizuju vaš profesionalan život. Danas vam se ništa ne čini ispravnim. Niko se neće slagati sa vama, nesporazuma će biti na sve strane, stvari će se odlagati... Moguće da ćete biti zamoljeni da zauzmete stranu u jednom konfliktu! Najbolje je da ostanete neutralni.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Ljudi oko vas danas će sitničariti po pitanju vašeg načina rada. Radite onako kako smatrate da je najbolje. Imaćete priliku da odlučite o nečem ili nekom što više nikome ne koristi. Nikad nije lako imati vlast! Kako bilo, ukoliko imate finansijskih problema ostanite kući uz dobru muziku.

#Astrologija

#Horoskop

#Zvezde

'