AKTUELNO

Vladar ovog znaka je Venera, planeta ljubavi i lepote, tako da ne čudi što su osobe koje pripadaju ovom znaku veoma privlačne i šarmantne.

Bik je prvi zemljani znak u horoskopu. Ono što svi odmah pomisle o osobama koje su rođene u ovom znaku je to da su tvrdoglave, uporne, ali one su zapavo veoma strpljive. To je jedna od najbitnijih osobina ovog horoskopskog znaka. On ne odustaje tako lako.

Vladar ovog znaka je Venera, planeta ljubavi i lepote, tako da ne čudi što su osobe koje pripadaju ovom znaku veoma privlačne i šarmantne. Bika ćete prepoznati po lepom licu i skladnom telu. Jedino što može biti nedostatak je višak kilograma sa kojima često vodi borbu zbog stalnog prepuštanja uživanju u hrani.

Horoskopski znak Bika prate tri veoma čudna mita, a da li u njima uopšte ima istine saznajte u nastavku:

Mit No.1

Bikovi nisu pametni

Neki ljudi misle da su Bikovi najmanje inteligentni znakovi zodijaka, a takvo mišljenje vlada zbog stavova kakav Bikovi često zauzimaju. Dok bi Bik i mogao biti manje inteligentan od drugih znakova, to ga ne čini neinteligentnim. Naprotiv, Bik je jednako inteligentan kao i većina drugih znakova. Bikovi imaju tendenciju da budu usmereni ka određenom cilju i da paze na svoje vreme, ali to ih ne čini glupim, već ih čini preciznim u obavljanju zadataka.

Mit No.2

Bikovi su nepristojni

Tendencija Bika da bude tvrdoglav, posesivan i beskompromisan, čini da on ponekad deluje nepristojno. Međutim, Bikovi su pouzdani, strpljivi i odgovorni, nijedan prdstavnik ovog horoskopskog znaka nije ni beskoristan ni nepristojan.

Mit No.3

Bikovi su materijalisti

Bik voli skupu i kvalitetnu odeću jer prezire sintetičke materijale, ali to ga ne čini materijalistom. On je suštini po malo snob kada je u pitanju odeća jer je jako izbirljiv. Ali to nema nikakve veze sa ljudima oko njega ili socijalnim statusom. Bikovi nemaju tendenciju da budu materijalisti kada se radi o ličnoj imovini, samo što je su oni iskreniji od drugih znakova, pa ih mnogi pogrešno shvataju.

A, ovo su 3 najzanimljivije činjenice o Bikovima:

Činjenica No.1

Bikovi su tvrdoglavi

Jedna od najvećih slabosti Bika je njegova tendencija da bude neverovatno tvrdoglav. On zauzima stav od kog nikad ne odustaje.

Činjenica No.2

Bikovi su jednostavni

Bik ima tendenciju da uživa u jednostavnim stvarima u životu kao što je rad u bašti, odmaranje na kauču i uživanje u društvu svojih omiljenih ljudi. Moguće je da voli pse zato što su psi lojalni i uvek su srećni što ga vide, a to pomaže u borbi sa nesigurnošću. Verovatno više voli da provodi vreme kod kuće sa svojim psom umesto da provode noć u gradu.

Činjenica No.3

Bik voli da se mazi

Za Bikove je dodir jako važan, to je jedan od načina na koji Bikovi mogu da dožive svet. Ovo znači da vole da se maze sa onim sa kim su u vezi i da im treba puno poljubaca i dodira. Bikovi vole da provode vreme sa osobama koje vole. Oni imaju tendenciju da budu veoma ljubazni u romantičnim odnosima i osećaju se voljenim kada im se pruži fizička pažnja.

#Horoskop

'