AKTUELNO

Hteli mi to da priznamo ili ne, horoskop utiče čak i na našu lepotu.

Horoskopski znak odeđuje i naš fizički izgled, pa tako Strelčevi važe za najzgodnije pripadnike Zodijaka. A zbog čega su oni toliko atraktivni i zašto im niko ne može odoleti?

Strelac je prosečne visine, sportske građe, ali taj prirodni dar može lako da pokvari prekomernim uživanjem u hrani. Ima pomalo duguljasto lice, oblo čelo i izražene svetle oči. Voli da se oblači sportski i jednostavno.

Pa, zašto onda svi lude za njim?

Strelca krasi sklonost ka različitim aktivnostima, nemiran duh i večita potraga za uzbuđenjima. Njegov hedonistički pristup životu ga može voditi ka preterivanju u hrani i pićum ali je i dalje očaravajuće izražajan.

Osim što dobro izgleda, Strelac radi na sebi, jako je inteligentan, a u poznim godinama pati od senilnosti. Zbog njegovog širokog osmeha i živahnosti, mnogi su spremni da mu oproste gomilu nepromišljenih stvari koje je u stanju da izgovori bez imalo takta. Ali, nikad iz zle namere, Strelac nije maliciozan i govori samo ono što stvarno misli.

Strelčevi su pravi idealisti i često se zanose idejama univerzalne ljubavi i mira u svetu. Veoma su društveni i otvoreni i imaju fantastičan smisao za humor i neumorno pričaju. Pokreti su im jako brzi, mada često umeju da budu i po malo trapavi. Kada primete da ljudi pokušavaju da iskoriste njihovu velikodušnost, nemilosrdno ih postavljaju na svoje mesto.

Strelčevi vole rizik jer u njemu uživaju. Ništa ih ne može tako brzo oraspoložiti kao uspeh posle rizičnog poteza. Ne podnose autoritet i uvek su spremni za nove društvene pobune. Ponekad su neodgovorni, detinjasti i odbijaju da prihvate ozbiljnost života. Večiti su optimisti, a osim toga, vole slobodu i prosto ih ne drži mesto.

Najlepše žene rođene u znaku Strelca su Skarlet Johanson, Džejn Fonda, Kristina Agilera, Tajra Benks, Mila Jovovič, Kejti Holms...

Najlepši muškarci rođeni u znaku Strelca su Bred Pit, Džim Morison, Džej Zi, Kirk Daglas, Džimi Hendriks, Brus Li, Ben Stiler, Džon Malkovič...

#Lepota

#zodijak

'