AKTUELNO

Predstojeće leto biće puno izazova za ova tri znaka.

Blizanci

Prvi na listi su, a ko bi bio nego dvolični Blizanci. Ovaj vazdušasti i vetropirasti znak će prva prijateljstva sklopiti već na putu ka obali, a na plaži će se pokazati kao glavni lovci. A ako ga vi čekate kod kuće, najbolje bi bilo da i sami izađete i provedete se, kako se ne biste pitali šta li sad on/ona radi tamo.

Ribe

Da, i ove nežne i emotivne dušice umeju da varaju. Kao i Blizanci, i Ribe imaju dualnu prirodu. Ili ste nabasali na totalnog sveca ili na grešnika kome nema ravnog, a ako je vaš partner od druge vrste, budite uvereni da se sa odmora ili poslovnog puta neće vratiti čiste savesti.

Foto: Pixabay.com

Lav

Kraljevi egocentričnosti, Lavovi neće sebi dozvoliti da se sa odmora ne vrate sa dokazom da su bili glavni na plaži. Kako im je i moral labav kada su u pitanju oni sami (ne kada je u pitanju i partner, i teško onome ko njega prevari), verovatno će sebe utešiti rečima da "ono što partner ne zna, ne može ni da ga povredi), pa će tako ohrabren na plaži zavoditi sve dok ne ulovi trofej od koga mu zavisi samopouzdanje.

#Horoskop

'