AKTUELNO

Pun Mesec u aprilu je jedan od najčarobnijih u godini. U 2018. pada u noći s 29. na 30. aprila.

Vreme punog Meseca podstiče nas na promene, a kada je u znaku transformativnog Škorpije, tada nas nadahnjuje da napravimo veće promene u svojim životima. Pun Mesec u aprilu često se naziva i ružičasti Mesec jer se smatra nositeljem ženske sreće i onaj koji pokreće prolećnu energiju.

Škorpija predstavlja smrt, ponovo rođenje i bezuslovnu ljubav. Na površini on je pohlepan i egoističan, ali zapravo je izvor velikodušne ljubavi.

Energija Škorpije može da napravi značajne preokrete tamo gde su potrebni. Upravo zato, pun Mesec u Škorpiji može biti vrlo moćan trenutak u životima pojedinaca.

Uoči punog Meseca počnite da primećujete kakve vam misli dolaze, i šta osećate. Ovo bi trebalo da bude vreme dubokog propitivanja, zbog čega ćete možda imati potrebu da se povučete u samoću i zaštitite se od ostatka sveta. Kao posledica toga može se pojaviti prevrtljivost krajem meseca.

Pod svetlošću punog Meseca u Škorpiji dobićete priliku da odstranite neke slojeve koji su vas sprečavali u tome da budete ono što zaista jeste. Kad osetite tu spoznaju bićete spremni za čišćenje svih stvari koje vas blokiraju od istine.

Moraćete da naučite da se suočite sa strahovima i nelagodnostima u svojm životu da biste iz situacije izašli snažniji nego ikad pre. Nemojte da se skrivate, niti prikrivate svoje prave emocije lažnim osmesima i glumljenom pozitivnošću.

Setite se da sa svakim izazovom dolazi rast i razvoj. Takođe, prisetite se da postoji mnogo lepote u procesu samotkrivanja sebe.

Energija punog Meseca u Škorpiji probudiće mnoge, dotaknuti će tamo gde trebamo da budemo dotaknuti i podstaknuti na ljubav. Ljubav prema sebi, prema onome što tek treba da postanemo i prema ljudima oko nas.

Pun Mesec u Škorpiji posebno će pogoditi osobe rođene u znaku Strelca, Blizanca, Vodolije, Škorpije i Lava.

Pročitajte još: OVO SU NAJVEĆI POSESIVCI ZODIJAKA

#Horoskop

#Mesec

#promena

#zodijak

'