AKTUELNO

Astrolozi su otkrili tačan položaj zvezda u određenim danima aprila koji će doneti mnogo pozitivnog uticaja na sve osobe u ovom znaku.

Ako ste imali u planu da u potpunosti preuredite dom ili generalno sredite svoj život od nereda i haosa, pronađete novu ljubav ili se rešite nedoumica koje vas tište - pogledajte u kojim danima bi to trebalo da uradite, jer će vam svi putevi biti čisti i laki.

Prolećno čišćenje - 15.04.

Imate mnogo papira za bacanje, prst prašine na lusteru i još uvek niste očistili patosnice u vašim kolima?

Foto: Printscreen Youtube

Sačekajte 15. april kada će doći Novi Mesec, a samim tim i želja i uživanje u čišćenju.

Taj dan se probudite ranije, napravite ukusan i obilan doručak i bacite se na posao. Posle toga ćete sigurno biti srećni i raspoloženi, a nedelja vam neće proći u lenčarenju i gledanju tv-a.

Korak ka ljubavnoj romansi - 24.04.

Dana 24. aprila će Venera izaći iz kuće Bika, a vi ćete dobiti neverovatnu energiju koja će vas naterati da izađete i pronađete svoju srodnu dušu.

Foto: Pixabay.com

Isprobajte dejting aplikacije ili izađite u neki klub i prepustite se emocijama.

Ako ste ipak u srećnoj vezi - budite jedinstvena verzija Samante Džouns i priredite vašem dragom nezaboravno veče. Neka utorak bude kao petak!

Ozbiljni razgovori – 29.04.

Pun mesec će ući u kuću Škorpije 29.04. , a energija koja transformiše će vas pozitivno iznenaditi. Kozmička čistina je idealno vreme za održavanje teškog i ozbiljnog razgovora, bilo da je u pitanju vaša najbolja prijateljica, majka ili partner sa kojim se već duže vreme svađate.

Osećaćete se mnogo bolje. Nemojte razmišljati o slomljenosti, jer toga neće biti ovog dana. Iskoristite ovu nedelju za rešavanje problema razgovorima.

Pročitajte još: OBRATITE PAŽNJU: Svi obožavaju ove poze u seksu, ali pogrešno ih praktikuju!

#Horoskop

#Proleće

#Sreća

'