AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

Foto: Pixabay.com

OVANDanas ćete biti u centru pažnje i vodite računa kako ćete to iskoristiti jer imate i zavidnih ljudi u svom okruženju. Pokušajte da napravite i neke nove planove van onih redovnih obaveza. Vaša urođena osobina je flert sa okruženjem, a na taj način možete i pokrenuti neki novi plan koji će biti profitabilan.

Foto: Pixabay.com

BIKU poslovno okruženje ćete unositi kreativnu i pozitivnu energiju. Neće svi biti zahvalni zbog toga, a vi nećete shvatati zašto. Neko iz kruga porodice želi da vas posavetuje, bar ga saslušajte i ako nećete doći do kreativnog rešenja. Još uvek se osvrćete preko ramena očekujući problem, opustite se jer se ništa loše neće desiti.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCIDanas ćete osećaj uspeha imati kroz to što ćete pomagati onima koji su manje sposobni od vas. Odličan dan ako se bavite privatnim poslom, ako pak radite za nekoga trudite se da ne ulazite u duele sa pretpostavljenima. Ozbiljne dogovore nemojte praviti preko telefona.

Foto: Pixabay.com

RAKDobro ste raspološeni, što će vas držati do kraja dana. Bez obzira na tu činjenicu, nećete imati puno elana za rad. Ipak to prikrite da se ne primeti, jer možete ući u sukob sa nekim. U večernjim satima moguć je interesantan susret koji će vas pokrenuti na drugu stranu.

Foto: Pixabay.com

LAVDan će vam biti bolji nego što ste pretpostavili, jer će vas od samog jutra sačekati neka nervoza na radnom mestu. Ipak to će se brzo rešiti i vaš bioritam kreće da radi normalno. Imaćete utisak da je i partner dominantniji od vas, prepustite se i opustite jer to samo vaš subjektivni doživljaj.

Foto: Pixabay.com

DEVICAImaćete mogućnosti da završite neki posao od koga ste mislili da neće biti ničega. Prisetite se koji su vam to bili ciljevi, jer možete kroz taj odnos pokrenuti i nešto novo bez obzira na kašnjenje. Izbegnite sukob sa partnerom ili nekim autoritetom na poslu. Prijaće vam kućna atmosfera.

Foto: Pixabay.com

VAGASebi ste zadali dosta jak tempo, ali održaćete sve do kraja dana. Danas nemojte rešavati neke novonastale probleme već zacrtane ciljeve za danas, i sve će proći dobro. Naredni dani će vam doneti olakšanje i rasterećenje. Emotivniji ste nego obično, budite otvoreni prema ukućanima ili voljenoj osobi tokom večeri.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJAPreko nekoga možete saznati jednu informaciju koja može rešiti neku dilemu ili problem. Izbegavajte okruženje rođaka koji vam ne prijaju jer možete ući u neku žučnu raspravu. Na eventualnom kraćem putu imate interesantno poznanstvo koje se može razviti dalje u pravcu koji vi odaberete.

Foto: Pixabay.com

STRELACPoslednjih dana suviše brinete, i stvarate neke moguće scenarije u svojoj glavi. Nema razloga za tim, opustite se i vidite kako će stvari teći. Emotivno ste distancirani, a ako imate partnera trudite se da to ne primeti jer nećete dati prave argumente. Priuštite sebi neku sitnicu i popravićete raspoloženje.

Foto: Pixabay.com

JARACPostavite danas sebi konkretne zadatke i tako ćete najbolje funkcionisati, jer nemate želju da danas nešto radite. Nemojte biti grubi sa saradnicima, jer vas to može odvesti u raspravu koju ne želite već neko vreme. Voljena osoba će se potruditi da vas oraspoloži, dopustite da vam se približi.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJAIritiraće vas stvari koje ne možete da kontrolišete, ali vi nikako da naučite tu životnu lekciju. Neke realno ostvarivi planovi mogu trpeti zbog toga a možete nekoga i razočarati. Tražite savet starijeg prijatelja. Svetlo plava i bela boja će danas pojačati vašu energiju.

Foto: Pixabay.com

RIBERazmišljate na koji način da dođete do nekih vanrednih prihoda. Prvo regulišite tekuće obaveze, a nakon toga okrenite nekoliko telefona i informišite se oko stvari za koje mislite da imaju perspektivu. Pomoć ili savet vam dolazi od nekoga rođenog u vodenom znaku, a vi ćete to modifikovati uz pomoć intuicije.

N. Petričević

#Horoskop

#Ljubav

#Ovan

'