AKTUELNO

Tri najsrećnija dana u septembru – da li je došlo vreme je da se konačno oslobodite problema i pronađete sreću i uspeh?

Ako ste se do sada borili sa izazovima, stižu dani kada će sve postati lakše.

Septembar donosi snažnu energiju, a određeni dani u mesecu doneće nam priliku za lični rast, preuzimanje kontrole nad svojim životom i oslobađanje od starih tereta koji nas koče. Osim što ćemo raditi na sebi kroz refleksiju i delovanje, osetićemo nalet pozitivne energije koja će nas motivisati na promene.

Prema astrologima, ovo su dani u septembru kada će srećna energija biti na vrhuncu:

2. septembar: Mlad Mesec u Devici

Ovaj mlad Mesec donosi stabilnost i osećaj sigurnosti zahvaljujući energiji Device. To može pomoći da se osećamo smirenije u vezi s budućnošću i da pronađemo rešenja za dugotrajne probleme. Ovo je savršeno vreme za postavljanje novih ciljeva i pažljivo planiranje kako bismo ih ostvarili.

9. septembar: Merkur u Devici

Merkur ulazi u svoj znak Device, što donosi jasnoću i sklad u komunikaciji i razmišljanju. Merkur, kao planeta komunikacije, tokom ovog perioda omogućava nam da bolje izražavamo svoje misli i unapredimo odnose s drugima. Takođe, ovo je period za analitičko razmišljanje i obraćanje pažnje na detalje koji su do sada možda bili zanemareni. Naši mentalni napori sada mogu doneti pozitivne rezultate.

22. septembar: Sunce u Vagi

Ovaj dan označava početak jeseni i unosi energiju ravnoteže i introspekcije. Savršeno je vreme da se osvrnemo na svoj put i analiziramo gde i kako koristimo svoju energiju. Vaga, kojom upravlja Venera, poziva nas da se posvetimo odnosima, lepoti i harmoniji u svom životu. Ovo je prilika da uskladimo unutrašnji mir sa spoljnim svetom, prilagodimo se i živimo u većem skladu i zadovoljstvu.

Autor: Dubravka Bošković