AKTUELNO

Flert je umetnost, a neki horoskopski znaci su prirodni majstori u tome. Bilo da je u pitanju njihov šarm, duhovitost ili privlačnost, ovi znakovi znaju kako da očaraju i zaintrigiraju druge.

Ovo su 4 najkoketnija horoskopska znaka, pogledajte da li ste među njima:

Blizanci

Blizanci, kojima vlada Merkur, su vrhunski u flertovanju. Njihova brza duhovitost i razigrana priroda čine ih neodoljivima. Blizanci vole da se upuštaju u bezbrižno zezanje i vešti su u održavanju razgovora zanimljivim. Njihova dvostruka priroda znači da se mogu prilagoditi svakoj situaciji, što ih čini veštim u flertovanju u različitim kontekstima. Oni su prirodno radoznali i koriste svoj šarm da saznaju više o ljudima.

Lav

Lavovi, kojima vlada Sunce, prednjače u želji za pažnjom. Njihovo samopouzdanje i harizma ih čine magnetima za suprotne polove. Lavovi flertuju tako što pokazuju svoje prisustvo i obasipaju komplimentima i velikim gestovima. Oni uživaju u tome da se drugi osećaju posebno. Njihova blistava i razigrana priroda osigurava da su uvek u centru pažnje, a njihov flert je direktan i smeo.

Foto: Unsplash.com

Vaga

Venera, planeta ljubavi i lepote, vlada Vagama i oni su prirodni u flertu. Šarmantni su i znaju kako da učine da se bilo ko oseća cenjenim. Vage se ističu u suptilnom flertu, koristeći svoje prefinjene društvene veštine. Oni su odlični slušaoci i često koriste šarm da stvore harmoniju i ravnotežu u interakcijama. Njihov flert je elegantan i prefinjen, pa im je teško odoleti.

Strelac

Strelac, kojim vlada Jupiter, je avanturistički nastrojen i voli uzbuđenje i jurnjave. Spontani su, vole zabavu, a njihov flert je pun energije i entuzijazma. Strelci su poznati po svojoj iskrenosti i direktnosti, često koriste humor i duhovitost da pridobiju druge. Slobodnog su duha i uživaju u istraživanju novih veza, čineći da njihov flert izgleda kao uzbudljiva avantura. Njihova otvorena i prijateljska priroda čini ih pristupačnim i angažovanim.

Autor: Aleksandra Aras