AKTUELNO

Zvezde su se tokom marta pobrinule da nekim znakovima obezbede bolje uslove za sticanje para - ako ste na ovoj listi, samo treba da se potrudite da ih prepoznate.

BLIZANCI

Puno novih prilika koje vam se nude mogu da unaprede vašu karijeru, društveno – profesionalni status i da vam donese željeni uspeh u martu 2018. godine. Merkur, vladar Blizanaca, prolazi kroz kuću karijere i prestiža Blizanaca početkom meseca, a zatim, nakon 6. marta prelazi u srećnu 11. kuću Blizanaca.

Dodajmo tome i predivno društvo Venere koje Merkur ima, a Venera je Mala Sreća i donosi vam sreću, profitabilne saradnje, novac i podršku. Povrh svega, zato što je uključena 11. kuća, vaša je sreća udvostručena i budite sigurni u to da vas publika voli, odlično ćete se uklapati u sredine i grupe ljudi s kojima delite iste interese ili ciljeve. Imaćete naklonost nadređenih, sledbenika, fanova, prijatelja i svakog ko može da vam pomogne da ostvarite svoje ciljeve.

Trigon kojeg formiraju Sunce (smešteno u kući karijere Blizanaca) i Jupiter (Velika Sreća! – smešten u vašoj kući posla) obećava značajna postignuća, najverovatnije u drugoj dekadi meseca.

DEVICA

Bićete jako zadovoljni saradnjom tokom marta 2018. godine, što vam donosi trigon između Jupitera, vladara kuće karijere Device i ponosnog Sunca, smeštenog u kući partnerstva Device.

Bićete uspešni u komercijalnim poslovima, u poslovima za koje je komunikacija ključna ili onim poslovima za koje morate aktivirati vaš um ili ruke. Na putovanjima ćete imati sreće, a pregovori donose zavidne rezultate.

Puno ćete raditi na ciljevima vezano za dom, imovinu, izgradnju, poljoprivredu i prirodne izvore. Korak po korak i stvari vezane za novac postaju sve jasnije i jasnije; dobit dolazi preko drugih (partnerstva, rodbina i slično) ili preko financijskih institucija. Mogli bi dobiti dar ili privući sponzore.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Sa Suncem u kući posla Vage, kroz prve dve dekade marta 2018. godine imaćete priliku za isticanjem, jačanjem vašeg uticaja, imaćete više slobode u donošenju odluka oko stvari vezanih za vaš profesionalni život i više će vas ceniti.

Zaista bi mogli da postignete sjajne rezultate koji ne samo da vam mogu doneti slavu, nego i novac, zahvaljujući trigonu koji prave Sunce i Jupiter, Velika Sreća, koji je smešten u novčanoj kući Vage.

Timski rad, saradnje i partnerstva donose vam udobnost i prednost. Možda ćete potpisati novi ugovor, sklopiti novu saradnju ili obnoviti staru na konstruktivniji način. U drugom delu meseca više pažnje moraćete da posvetite domu.

VODOLIJA

Trigon koji prave Jupiter, Velika Sreća, smešten u kući karijere Vodolije i Sunce, smešteno u vašoj kući novca, donosi vam mogućnost ostvarenja uspeha na polju posla i sreću kada se radi o novčanim pitanjima kroz prve dve dekade marta 2018. godine.

Ovo je jedan od onih perioda u godini kada se obećanja Jupitera ostvaruju i donosi vam rezultate zbog kojih ćete biti ponosni. Vaš uspeh neće se svima svideti i neki će pokušati da vam stanu na put.

Pripazite sa dogovorima iza zastora, posebno u drugom delu meseca! Osim toga, mart maksimalno podstiče vaš intelektualni potencijal, donosi vam vredne informacije i sjajne ideje i povoljan je za pregovore.

Pročitajte još: Ovako izgledaju IDEALNE GRUDI u mašti muškaraca

#Novac

#Sreća

#mart

'