AKTUELNO

Očekuje nas važan pun Mesec u Jarcu, koji tradicionalno, kao i sve lunacije u zemljanim znakovima, nosi pečat materijalnih zadataka i odluka. Trigon od Meseca u Jarcu do Urana u Biku može brzo da reši one finansijske probleme koji se vuku još od zime.

Ovan

Drugi puni Mesec u Jarcu događa se u vašem sektoru karijere, pa ako ste 23. i 24. juna doneli važnu odluku, sada će biti prilika da "ponovo razmislite". Ovo što se sada događa na vašem poslu moglo je da započne na mladi Mesec u Jarcu 11. januara.

Na primer, tada ste možda shvatili da je vreme da promenite posao ili možda čak i profesiju. Sada, na pun Mesec, Svemir će poput reflektora osvetleti ono što će Ovnove na kraju dovesti do konačne odluke.

Što se tiče finansija, očekuje vas iskorak – konjunkcija Marsa i Urana od 14. do 17. jula definitivno će vam dati nešto novo u pogledu zarade.

Lav

Pun Mesec 21. jula je u vašem sektoru rada i zapošljavanja, a retrogradni Merkur počeće da menja finansijsku stvarnost u vašem životu upravo u avgustu. Upravo sada vam može biti ponuđen položaj ili će doći do promene u vođstvu.

Često takvi aspekti donose kraj jednog ciklusa u odgovornostima i početak novog. Međutim, ništa se neće dogoditi iznenada – tokom avgusta ćete preispitivati ​​svoje samopouzdanje i finansijske potrebe koje imate. Doći će trenutak iskrenosti.

Foto: PIXABAY.COM/PINK.RS

Rak

Pun Mesec 21. jula je u vašem sektoru dogovora, što znači da vam može prestati ugovor o radu, pogotovo ako je bio na zakonskoj osnovi. Što se tiče novca, važan proboj dogodiće se u avgustu zbog mladog Meseca u sektoru finansija.

To znači da sada od vas mogu da tražei da promenite svoje aktivnosti, mogu da vas prebace na drugi položaj.

Međutim, za one Rakove koji nisu zauzeti svojom karijerom, promene u finansijama mogu doći zbog partnera. Na primer, suprug ili supruga mogu da dobiju unapređenje.

Vaga

Pun Mesec događa se na osi nekretnina i karijere pa svakako možete da promenite dva područja odjednom. Na primer, odlučili ste da preispitate svoju karijeru i, uopšteno, svoje odgovornosti, a šlag na torti biće promena mesta stanovanja.

Što se tiče finansija, promene vas očekuju u jesen – tek oko mladog Meseca u Škorpiji, 1. novembra postaće očita činjenica promene u novčanim tokovima.

Ali proces pripreme za ove promene može u avgustu da donese promenu tima na poslu ili će se oko vas pojaviti neki novi tim ljudi. A može biti povezano i s vašom prošlošću, piše Atma.

Autor: Aleksandra Aras