AKTUELNO

Leto je već u punom jeku, međutim, pojedinim pripadnicima Zodijaka se savetuje da se ne opuštaju previše. Ma koliko sve možda delovalo idilično, vrlo lako bi se moglo pretvoriti u buru koja će ostaviti posledice na vaš emotivni život.

Dva znaka horoskopa su posebno na udaru, te im astrolozi predviđaju raskid tokom leta. Popravite šta se popraviti može dok ne dođe do ljubavnog kraha.

Ovan

Pripadnici ovog znaka imaju velike šanse za raskid tokom leta. Plamen strasti se ugasio u vezi, a Ovnovi to jednostavno ne mogu da podnesu. Rutina je ubistvena za ličnost Ovna. Ako se vatra ugasi, dani veze su odbrojani. Čini se da je raskid do početka jeseni neizbežan, jer nedostaje ne samo strast, već i volja za promenom.

Strelac

Svađe će postati uobičajena pojava u vezi svih Strelčeva, pa nije ni čudo ako im ponestane strpljenja. Iako će u svojim karijerama napokon biti svoj na svoje i naći ono što zaista žele da rade, za njihov privatni život se ne može reći da je u punom jeku. Humor im može pomoći da prebrode težak period, ali ako i ovo nedostaje u njihovoj vezi, nema šta da ih drži zajedno sa partnerom. Strelac bi mogao da pomisli da je partner suviše konzervativan za njegov ukusu i da ode.

Autor: Marija Radić