AKTUELNO

Zvezde nam poručuju da se će mnogo toga promeniti na životnom planu za sve znakove horoskopa – neki treba da se prepuste ljubavi i uživaju u životu!

Ovan (21. mart – 19. april)

Dan započinjete puni energije i motivacije za završavanje poslovnih obaveza. Emotivno ste stabilni i spremni da pokažete partneru koliko vam je stalo. Preporučuje se fizička aktivnost za održavanje dobrog zdravlja.

Bik (20. april – 20. maj)

Dobar je dan za finansijske transakcije i planiranje dugoročnih ciljeva. Komunikacija sa partnerom ključna je za rešavanje nesporazuma. Izbegavajte stresne situacije za optimalno zdravlje.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Budite otvoreni za nove ideje koje mogu unaprediti vaš radni dan. Mogući su romantični susreti koji će vam doneti radost i zadovoljstvo. Obavezno obratite pažnju na ishranu i unos tečnosti.

Rak (21. jun – 22. jul)

Imaćete priliku da pokažete svoju kreativnost i organizacione sposobnosti na poslu. Porodične veze su važne, pa se posvetite više vremena voljenim osobama. Održavajte emocionalnu stabilnost radi boljeg stanja zdravlja.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Budite samouvereni i preuzmite inicijativu u rešavanju profesionalnih izazova. Vaša harizma privlači pažnju, što može doneti nove ljubavne prilike. Preporučuje se aktivnosti na otvorenom za očuvanje vitalnosti.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Fokusirajte se na detalje i organizaciju kako biste postigli maksimalnu efikasnost. Izbegavajte kritike i budite pažljiviji u komunikaciji sa partnerom. Redovne pauze tokom dana pomoći će vam da održite mentalnu svežinu.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Usredsredite se na timski rad i saradnju kako biste postigli zajedničke ciljeve. Uživajte u romantičnim trenucima i emocionalnoj harmoniji. Balansirajte dnevne obaveze i odmor radi očuvanja zdravlja.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Budite taktični u komunikaciji sa kolegama kako biste izbegli konflikte na poslu. Intenzivne emocije će dominirati, budite spremni da se otvorite svom partneru. Redovna fizička aktivnost pomoći će vam da se oslobodite napetosti.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Inspiracija će vam pomoći da pronađete kreativna rešenja za poslovne izazove. Spremni ste za avanture i nova poznanstva, pa uživajte u ljubavnom životu. Pripazite na ishranu i unos vitamina radi održavanja energije.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Fokusirajte se na dugoročne ciljeve i strategijsko planiranje. Stabilnost u emocionalnim odnosima je ključna, budite pažljivi prema svom partneru. Potrebno je da se posvetite pravilnom odmoru i opuštanju radi očuvanja zdravlja.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vaša originalnost će doći do izražaja, iskoristite je za pronalaženje novih poslovnih mogućnosti. Izrazite svoje ideje i osećanja otvoreno, partner će to ceniti. Obratite pažnju na emocionalno blagostanje i oslobađanje stresa.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Intuicija će vam pomoći da donesete važne odluke na poslu. Mogući su romantični trenuci, prepustite se svojim osećanjima. Posvetite se tehnikama opuštanja radi očuvanja mentalnog zdravlja.

Autor: Dalibor Stankov