AKTUELNO

Venera u Raku u aspektu sa Marsom iz Bika donosi nova ljubavna poznanstva za sve znakove. Ovo je period godine kada možete da upoznate nekoga ko je baš po "vašoj meri".

OVAN

Naredni period će biti povoljan za one pripadnike znaka koji već imaju porodicu. Očekujte harmoniju u kući, a ljubav će cvetati. Oni koji su u vezi će poželeti da žive zajedno sa partnerom ili će raditi na tome da ostvare tu želju.

BIK

Privlačiće vas fizički aktivne osobe i svaka aktivnost koja podrazumeva prisustvo partnera ili osobe koja vam se dopada. Privlačiće vas sportski događaji iz razloga što ćete instinktivno osećati da u takvoj priči možete naći nekoga za sebe.

BLIZANCI

Dopašće vam se osoba koja se bori za pravdu, čuva red i mir ili je povezana sa inostranstvom. Hrabrost, snaga i širina vidika su osobine koje će krasiti osobu koja vam se dopada. Ako ste već u vezi, vaš odnos će biti stabilan.

RAK

Bićete neodoljivo privlačni. Neće vam biti problem da se potrudite da izgledate najbolje što možete, jer će vam biti bitno kakav utisak ostavljate. Niko neće ostati ravnodušan, pobraćete mnoštvo komplimenata i lako naći prilke za romansu.

LAV

Niko neće biti privlačniji od vas. Energetski naboj koji će vas krasiti će vas učiniti još magnetičnijim/om. Zbog toga će vam biti lako da osvojite bilo koga. Ipak moguće je da nećete biti raspoloženi da se skrasite.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Najverovatnija je romansa sa nekim iz kruga prijatelja i poznanika. Biće vam lakše da u tu nađete priliku za romansu ili flert, nego bilo gde drugde. Ipak vi ste sad fokusirani na druge oblasti života, pa će ljubav biti usputna stvar za vas.

VAGA

Izlazićete i prisustvovati okupljanjima, sretnim događajima. Upravo takva vrsta događaja je ona na kojoj lako možete naći nekoga za sebe. Možda nećete naći životnu ljubav, ali nikada se ne zna.

ŠKORPIJA

Ako već imate partnera, moguća je tenzija u odnosu jer vaš partner će biti napet, nervozan i nestrpljiv. Ako ste sami, može vas privući osoba koja radi u policiji ili vojsci ili neko ko se profesionalno bavi sportom.

STRELAC

Nećete biti toliko zainteresovani za trajnu ljubav, ali ćete sigurno biti spremni za romansu. To može izazvati probleme ako ne nađete pravu osobu, onu koja traži isto što i vi. Moguća je tajna afera.

JARAC

Bićete prodorni i aktivni u potrazi za prilikama u ljubavi. To će biti slučaj pre svega zbog toga što ćete biti zainteresovani za fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada, čak mnogo više nego inače i ta želja će vas motivisati na akciju.

VODOLIJA

Moguće je da razvijete osećanja za nekoga s kim radite ili imate poslovni kontakt sa tom osobom, pogotovo ako je to osoba koja vrši neku vrstu usluge i s kojom ste stupili u kontakt iz razloga što ste korisnik usluga.

RIBE

U narednom periodu ćete imati više energije nego što možete da potrošite. Bićete zainteresovani za to da dokažete svoju neodoljivost. Vaš avanturizam će ugroziti odnos sa partnerom ako ste već u vezi ali ako ste sami doneće vam nove prilike.

Autor: Aleksandra Aras