AKTUELNO

Godišnji horoskop drevnih Maja kaže da će 3 znaka imati najviše sreće u 2024. Neki će rešiti finansijske probleme i kraj ove godine dočekati „okupani u luksuzu“, dok se nekima smeši „prava ljubav, piše Mondo.

Saznajte koji su to znakovi kojima 2024. godina donosi sve najbolje!

ZMIJA ( 2. april – 29. april )

Pripadnici ovog znaka će biti od onih koji će kraj 2024. godine dočekati sa debelim novčanikom i pozamašnim štekom u banci. Na početku godine ih očekuju izazovi sa novcem, imaće više troškova nego što im se čini da će moći da podnesu, ali na proleće dolazi preokret. Ideje koje su imali i za koje su sumnjali da će se ikada realizovati će početi da se ostvaruju. I to više nego uspešno! Već na leto će biti više nego zadovoljni postignutim, a „zlatni niz“ se nastavlja do kraja godine.

Foto: Pixabay.com

ŠIŠMIŠ ( 26. jul – 22. avgust )

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, ukoliko već nisu našli srodnu dušu, pronaći će je u 2024. godini! Vaša potraga i godine čežnje, patnje i razočaranja su gotove. Osoba koju ćete upoznati na nekom društvenom događaju na leto će vas oboriti s nogu. I ne samo to, biće to veza o kojoj ste celog života maštali. Poverenje, podršku i strast koje nikako niste mogli da spojite u jednoj osobi, a koji su vam uvek bili preko potrebni, pronalazite u novom partneru. Nemojte da previše oklevate, otisnite se u avanturu i recite „da“ – nećete se pokajati.

GUŠTER ( 13. decembar – 9. januar )

Vaša sreća u 2024. godini je u skladu, miru i duhovnom preobražaju koji će vam otvoriti nove vidike i pomoći da drastično poboljšate kvalitet svog života. Drugim rečima, za vas će u 2024. biti svega! Što se finansija tiče, situacija će od jesni biti izuzetno povoljna, imaćete odličnu priliku da uvećate budžet i čak prištedite za neka lepa putovanja. Duhovna transformacija će se najviše primetiti na polju ljubavi gde iza sebe ostavljate toksične odnose, ljude koji su vas povređivali. Lepota svega je što nećete biti tužni, već preporođeni. I to će vam otvoriti vrata za nove ljubavi, bez straha, rezervi, sumnji…

Autor: Dalibor Stankov