AKTUELNO

Da biste saznali gde ste rangirani i u kojoj vrsti humora se ističete, pogledajte listu - oni su rangirani od najsmešnijeg do najmanje smešnog horoskopskog znaka

Svaki horoskopski znak ima svoj jedinstveni smisao za humor. Nekima se čini da su rođeni da nasmeju druge, ali činjenica je da duhovitost ima mnogo 'lica' i dolazi u više različitih oblika - od zajedljivih i prostodušnih do zaista urnebesnih.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i spontanosti, što se često prenosi i na njihov smisao za humor. Vole brze i domišljate šale i često su u središtu pažnje na zabavama.

Blizanci

Blizanci su inteligentni i veoma komunikativni, što ih čini majstorima za brze doskočice i verbalne igre. Njihov smisao za humor je često inteligentan i pronicljiv.

Lav

Lavovi takođe vole da budu u centru pažnje i često koriste svoj šarm i harizmu kako bi nasmejali druge. Njihov smisao za humor je pomalo egocentričan, ali uvek zabavan.

Vaga

Vage su sklone sofisticiranom i suptilnom smislu za humor. Vole duhovite komentare i sarkastične opaske, ali uvek sa stilom.

Strelac

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i vole humor koji je ekscentričan i nekonvencionalan. Njihove šale su često originalne i neočekivane.

Vodolija

Vodolije vole humor koji ide van uobičajenih šablona i očekivanja. Njihove šale su često filozofske i duboko promišljene, ali uvek originalne.

Autor: