AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Zajedljive komentare nemojte ignorisati, zaštitite sebe, ali ako je moguće bez otvorene verbalne konfrontacije. Slobodni Ovnovi, nije najpovoljniji period za ozbiljnije ljubavne priče, možete steći pogrešnu predstavu o osobi koja vam se dopada, ili da je ta osoba na neki način tajnovita. Mogući problemi sa sinusima.

Foto: Pixabay.com

BIK

Prekoračenje zadatih rokovo je gotovo neizbežno, zato pokušajte da sebe u toj situaciji zaštitite maksimalno moguće. Trebalo bi da izbegavate bespotrebne rasprave, da kontrolišete ljubomoru i trudite se da dobrom energijom ulepšate vaš emotivni odnos. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Zbog bitno promenjenih organizaciono – tehničkih okolnosti, koje vam baš ne idu na ruku, biće usporena realizacija, poneko ponavljanje trivijalnih poteza, i logično zbog svega dosta nerviranja. Obratite pažnju na priče rekla kazala, moguđe je da se neko sa strane umeša u vaše partnwrsk odnose i dodatno zakomplikuje situaciju. Bez značajnijih upozorenja.

Foto: Pixabay.com

RAK

Nešto nećete moći da uradite a želećete, pogotovo što imate određene rokove. Ne očajavajte previše, posebno ukoliko ne zavisi od vas. Strpljenje vam neće biti jača strana danas, što se može odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne. Fizički umor, iscrpljenost.

Foto: Pixabay.com

LAV

Biće gomilanja i prenatrpavanja poslom, što će sasvim izvesno rezultirati greškama ma koliko se vi trudili da sve kontrolišete do detalja. Zauzeti Lavovi bi trebali da malo pretresu svoj ljubavni život. Pomenuto pretresanje podrazumeva prvenstveno par razgovora sami sa sobom, a onda i suočavanje sa dragom osobom i rešavanje nekog zaostalog problema. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Problem će vam biti komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima i nećete uspevati da se razumete, što može donositi nervozu i pojačanu tenziju u poslovnom segmentu. I kada je ljubav u pitanju, opet, sve se svodi na komunikaciju i oprez u nastupu prema voljenoj osobi. Umor,iscrpljenost.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Iako baš ne zavisi sve od vas, sve okolnosti ukazuju na potrebu da se prilagođavate novonastaloj situaciji. Zauzete Vage treba posebno da budu oprezne u komunikaciji sa svojim partnerima jer su moguće komplikacije, izazvane nekim lošim situacijama iz prethodnog perioda. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Energija i radni elan neće biti sporni, ali će vam povremeno biti jako teško da se organizujete i funkcionišete normalno ni oko svakodnevnih obaveza, a nove mogu samo pristizati. Sasvim korektan dan je za pozitivna ljubavna dešavanja, ali većina Škorpija može imati problema sa previše krutim i formalnim stavovima. Opustite se. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Nema razloga za veću bojazan kada je energija u pitanju, mada bi koristilo da malo usporite, i tako izbegnete ishitrene odluke i povlačenje brzopletih poteza. Slobodni, za neke ozbiljnije i konkretnije ljubavne korake sačekajte povoljniji period koji uskoro nailazi. Za sada uživajte u flertu. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Nema ozbiljnijih prepreka na poslovnom planu Jarčeva z adanas, ono gde bi mogli da imate poteškoće su finansije, pa je savet da ne pozajmljujete novac nepouzdanim osobama. Ne samo što nije realno očekivati veća neprijatna iznenađenja, već je vrlo verovatno da nekim sitnim gestom budete prijatno iznenađeni od strane voljene osobe. Neispavanost, potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Vodolije bi mogle da naiđu na veći otpor poslovnog okruženja ili osoba koje donose najvažnije odluke, pre svega zbog nerazumevanja futurističkih ideja tipičnih predstavnika ovog znaka. Ma koliko nešto zabrljali, za očekivati je da dobijete priliku – dve da nešto i popravite, pa uz onu narodnu „više sreće nego pameti“ da eventualno budete čak i nagrađeni. Moguća glavobolja usled pojačane nervoze.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Tokom ovog dana bitno je da ne žurite sa svojim zaključcima, a na drugoj strani dodatno proverite šta se očekuje od vas, odnosno potrudite se da izbegnete krupnije nesporazume. U situacijama kada bi bilo dobro da budete direktniji, za očekivati je da se vaša energija prepolovi, a onda kada bi bilo mudrije taktizirati, verovatno nećete imati dovoljno strpljenja.

Foto: Pixabay.com

Autor: