AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Obratite pažnju na komunikaciju. Mogući su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti prenaglašen. Vaša strastvenost može doći do izražaja, što je i poželjno bez obzira u kakvim se relacijama trenutno nalazite. Uživajte. Osetljivost bubrega.

Foto: Pixabay.com

Bik

Budite oprezni kada su finansije u pitanju. Treba izbegavati rizična ulaganja, a potreban je oprez pri zaduživanju, pogotovo kada je u pitanju novac koji pozajmljujete od drugih. Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. Odgovore koje tražite verovatno nećete dobiti ili nećete biti zadovoljni nekim od njih. Bez značajnijih upozorenja.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Biće vam potrebno da uložite dosta truda i napora danas da organizujete najpre sebe, a zatim i sve oko vas. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć. Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. Osetljivost stomaka.

Foto: Pixabay.com

Rak

Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Rakovima. Posvetite se prvenstveno privođenjem kraju započetih obaveza. Bez nekog posebnog angažovanja na ljubavnom planu danas – uglavnom lično preispitivanje želja i očekivanja. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Lav

Fokus bi ovog poslednjeg radnog dana Lavovima trebalo da bude na detaljima i formalnostima vezanim za papirologiju. Moguće su greške, a posebno vodite računa o finansijama. Ukoliko niste ljubitelj kratkotrajnih uživanja i flerta, poradite na prioritetima i dajte šansu da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom. Hronične tegobe mogu vam zadavti manje zdravstvene probleme.

Foto: Pixabay.com

Devica

Nema razloga za žurbom danas. Pustite neka stvari idu svojim tokom, stići ćete sve na vreme da završite. Pažnja i razumevanje drage osobe su vam veoma bitni, pa evo dana kada biste se mogli prepustiti i uživati u tom lepom osećaju. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Solidne su šanse da Vage realizuju sve svoje zacrtane obaveze na vreme ukoliko se potrude da izbegnu manje verbalne nesuglasice sa pojedinim saradnicima koji ih nerviraju više nego što to inače mogu da istolerišu. Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vas. Ne prepuštajte sve slučaju. Dovoljno se naspavajte.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Pred Škorpijama je naporna završnica radne sedmice, sa puno izazova i kočenja, ali uspećete sve da izgurate na zadovoljavajući način. Dobra je atmosfera za sve vrste neobaveznih ćaskanja i fine i opuštene komunikacije. Ukoliko vam to prija, zašto da ne. Zdravlje odlično.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Uprkos želji i trudu da najvažnije poslovne konce držite u svojim rukama, danas će vam mnogo značiti pomoć osobe od poverenja. Brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam dodatno zakomplikuje polje partnerskih odnosa. Moguća nesanica.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Jarčevima. Posvetite se prvenstveno privođenju kraju započetih obaveza. Finom i staloženom pričom mogli biste da uspostavite bar jedan novi kontakt sa osobom koja duži period pobuđuje vaše interesovanje. Zdravlje odlično.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Vodolije trebalo bi da dočeka sa velikim olakšanjem jer sledi vikend i treba vam odmor od svega. Prilika za novo poznanstvo trebalo bi da vam se ukaže tokom ovog dana. Pažljivo proanalizirajte sve signale, moguće je pogrešno tumačenje sa vaše strane. Moguće stomačne tegobe.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Danas bi mogle da vas sačekaju neke zaostale obaveze iz prošlosti. Dosta toga moglo bi da se odvija usporeno, a vi biste samo da što pre odete kući. Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i nije baš išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti lep vikend. Obratite pažnju na krvni pritisak.

Foto: Pixabay.com,

Autor: