AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Dosta obaveza najrazličitijih je pred Ovnovima, pa će biti neophodno da se što bolje organizujete kako biste sve konce uspeli da pohvatate. Zajednički treba da se potrudite jedno oko drugog, i nema tu neke velike mudrosti. Moguća nesanica.

Foto: Pixabay.com

Bik

Već na samom startu nove radne sedmice trebaće vam dosta smirenosti kako bi bez nerviranja prošli kroz situacije koje će uglavnom izazivati drugi. Napeta situacija može biti i na vašem ljubavnom planu. Na vama je da ne dolivate dodatno ulje na vatru. Osetljivost respiratornog sistema.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Ono što možete da očekujete tokom ovog ponedeljka je da se stvari odvijaju nešto usporenijim tempom, na koji vi nećete moći da mnogo da utičete. Moguće sui iznanadne promene tehničke prirode. Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu. Nemojte se kačiti za sitnice, nije vredno. Pad imuniteta.

Foto: Pixabay.com

Rak

Sve vezano za planove ,projekte ,papirologiju koje ste već pokrenuli moglo bi da naiđe na usporavanje na samom početku ove radne sedmice. Budite strpljivi, jer neke stvari ne zavise isključivo od vas. Vrlo lep i pozitivnom energijom obojen dan možete očekivati na ljubavnom planu. Provedite što više vremena u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Foto: Pixabay.com

Lav

Iako su mogući manji izazovi, pred Lavovima je dan koji bi trebalo da posvete potpunom angažovanju i posvećenosti zacrtanim poslovnim ciljevima. Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja, neko na koga do sada niste obraćali pažnju. Fizički umor.

Foto: Pixabay.com

Devica

Dosta dinamičan i na momente haotičan poslovni dan je pred Devicama. Bitno je da vam ne promaknu neki bitni detalji, ostalo se može rešiti bez problema. Moguće je pokretanje neke nove priče sa starom simpatijom. Samo napred. Osetljivost zglobova.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Postoji mogućnost nesporazuma pa pre nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa saradnicima raščistite stvari na neki mirniji način. Spremni ste da nešto menjate što vam do sada nije odgovaralo, i u tome ćete svakako i uspeti. Moguće alergijske reakcije.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Budite spremni da neke stvari danas ponovite više pute, jer većini neće biti jasne. Ne bi trebalo nervozu sa posla prenositi na ljubavno polje. Ukoliko imate loš dan iza sebe, dovoljno je da to i kažete. Moguće alergijske reakcije.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Na samom startu radne sedmice imaćete slabiji fokus i osećaj da se stalno vrtite oko jednih te istih stvari. Danas vam svašta može zasmetati na polju ljubavnih relacija, pa bi možda najbolje bilo da se nekako povučete biće manje štete. Moguće respiratorne tegobe.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Iako vam mnogo toga danas ide na ruku, budite spremni i da se malo borite za svoje stavove, naročito sa onima koji ne dele sa vam ista razmišljanja. Nije najpovoljniji dan za vođenje ozbiljnih razgovora, i pokretanje osetljivih tema, ostavite to za neki drugi dan. Potrebno vam je više kvalitetnog odmora, sna.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Imate dosta pozitivne enrgije i radnog elana, ali morate da tu energiju usmeravate na pravi način i na prave poslovne poteze. Hrabro napred. Iskoristite slobodne trenutke da budete sa svojom dragom osobom. Uživajte u podršci i razumevanju koju vam pruža. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Početak sedmice Ribama donosi konfuziju sa svima, saradnicima, poslovnim partnerima, nadređenima. Poslušajte savet starijeg, iskusnijeg kolege. Ukoliko vam se neke stvari ne dopadaju, pokušajte da to rešite, ali moraćete biti dosta strpljivi i uporni. Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Foto: Pixabay.com,

Autor: