AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Prvi dan vikenda jeste dan za odmor za tipične Ovnove, ali nije isključeno da ćete izvesno vreme provesti u komunikaciji sa nekim od saradnika zbog neodložnih poslova koje treba obaviti. Pokušajte da potencijalne nesuglasice sa dragom osobom rešite na strpljivo i uz kompromis. Moguća nervoza, napetost.

Foto: Pixabay.com

Bik

Bikovi bi ovaj prvi dan vikenda trebalo da se maksimalno opuste i iskoriste povoljne aspekte za druženje sa prijateljima ili se pak posvete nekom omiljenom hobiju. Možda baš iz prijateljskog okruženja dobijete potvrdu da ste nekom već duže vreme simpatija. Moguće su sitne fizičke povrede.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Ako ima neodložnih stvari, napred u radne pobede. Ali nemojte ništa forsirati u danu kada je logično da relaksacija bude u istoj ravni sa obavezama. Solidan je dan da provedete vreme sa dragom osobom, uz opuštene zajedničke aktivnosti, ali i ako je ikako moguće, sa što manje priče i kombinovanja. Promenljivo raspoloženje.

Foto: Pixabay.com

Rak

Današnje planove vam može poremetiti neočekivano odlaganje nekog poslovnog dogovora ili razgovora, moguće zbog tehničkih problema u komunikaciji. Eventualno ponavljanje nekih poteza na ljubavnom planu usmerenih ka dragoj osobi moglo bi da vam donese više korisnih stvari. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com

Lav

Astrološki aspekti najavljuju prosečan dan za Lavove što se tiče odrađivanja najosnovnijih poslovnih zadataka. Mogući su neočekivani troškovi. Naizgled prosečan dan veoma lako se može pretvoriti u ekstra zanimljiv posle susreta i upoznavanja nove osobe u krugu prijatelja ili poznanika. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Devica

Veoma sadržajan i verovatno naporan radni dan očekuje Device. Nemojte sve sami, podelite obaveze, zatražite i prihvatite pomoć. Na ljubavnom planu sve može biti sasvim korektno ako se dovoljno opustite i prepustite dragoj osobi. Nema razloga za zabrinutost, piše Astroputnik.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Vrlo povoljan dan je pred vama za predstavljanje nekih novih ideja i zamisli, kao i za rad na usavršavanju postojećih veština i znanja. Od nekoliko interesantnih susreta i kontakata barem jedan bi valjalo izdvojiti i usmeriti neophodnu pažnju ka njemu. Potrebna vam je psihofizička relaksacija, odmor.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Evo dana koji bi Škorpije mogle da iskoriste i provedu u odmoru i rekreaciji, a možete organizovati i neki izlet sa prijateljima. Uživajte. Vaša razmišljanja nisu dovoljno racionalna, pa su moguće pogrešne procene kada je ljubavna sfera u pitanju. Moguća nesanica.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Većinu radnih aktivnosti tipični Strelci danas mogu odraditi na zadovoljavajući način. Ipak, računajte da će vam najviše vremena oduzeti komplikacije koje mogu iskrsnuti oko nekog dogovora. Proverite sve informacije. Kako god da se posmatra, ovo bi mogao da bude sjajan dan za vaše ljubavne aktivnosti, naročito ako ste spremni da neke svoje ciljeve podredite željama voljene osobe.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Prvi dan vikenda nije najpogodniji da se rasplinete na više strana. Bolje se potrudite da odredite ono šta vam je najvažnije. Malo kombinatorike možete koristiti i u sferi ljubavi, ali ipak nemojte zanemariti značaj prakse. Moguće manje reumatske tegobe.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Ova subota donosi većini osoba rođenih u znaku Vodolije zvaničnu potvrdu uspešno završene radne sedmice, ali i osećaj psihofizičkog umora. Iskoristite povoljnu priliku i uživajte u najfinijim nijansama uzajamno pozitivnih partnerskih osećanja. Dovoljno se odmarajte.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Nema šta danas ne možete, posebno na polju planiranja i organizacije, pa se potrudite da tako i ostane tokom celog dana. Trudili se manje ili više, ipak inicijativu danas prepustite drugoj strani, a vi se opustite i uživajte. Prijala bi vam šetnja, boravak u prirodi.

Foto: Pixabay.com,

Autor: