AKTUELNO

Proleće će im doneti samo najlepše trenutke.

Otkrijte predviđanja Suzan Tejlor za vaš znak zodijačkog elementa. Ovo godišnje doba je posebno važno za zemaljske znakove, jer oni prvi osećaju efekte sezonskih promena. Vatreni znakovi povezani su sa energijom, entuzijazmom i strašću.

Proleće je savršeno vreme za pokretanje novih projekata i fokusiranje na njihove ciljeve. Vazdušni znaci su povezani sa inteligencijom, komunikacijom i logikom. Ova sezona ih podstiče da se otvore novim perspektivama i istražuju druge ideje. Konačno, vodeni znaci su povezani sa intuicijom, emocijama i dubinom. Oni uživaju u sezonskim promenama i uvek su u potrazi za prilikama.

OVAN

SLATKO VREME

Ova sezona će za vas započeti nezgodno, ali kada se izborite kroz teška vremena, sve će izgledati zaista slatko. Moraćete da budete strpljivi, Ovnovi, posebno tokom marta jer bi Merkur mogao da izbaci stvari iz koloseka i baci vaš svakodnevni život u slobodan pad. Ključ za prolazak kroz teška vremena je prihvatanje stvari sa osmehom i smelost. Izgleda da je april srećan mesec za vas.

BIK

SAVRŠENO VREME ZA PROMENE

Ovaj period obeležiće nemilosrdna odlučnost i promene. Kod kuće, u vašoj vezi i na poslu, ličnost Bika će odlučiti da preuzme kontrolu i donese važne odluke. Ako niste zadovoljni kako stvari idu, najbolje je vreme da promenite stvari i radite na svojim ciljevima. Ne zaboravite da odvojite malo vremena za sebe ove sezone i biće srećni!

BLIZANCI

NEVEROVATNE STVARI

Finansijski problemi mogu se pojaviti neželjeno, ali ne dozvolite da vas sputavaju. Ličnost Blizanaca ima neverovatnu moć prilagodljivosti i uvek će pronaći rešenje za probleme sa kojima se suočavaju. Od maja pa nadalje, zvezde su pripremile neke neverovatne stvari za vaš znak i garantovano će vam izmamiti osmeh!

RAK

BIĆE EKSPLOZIVNO

Veoma ste zahtevni i nećete dvaput razmišljati o tome da se čuje vaš glas. Bilo da ste zaljubljeni, sa porodicom ili na poslu, nećete se motati okolo i brzo ćete rešavati probleme. Umorni ste od čekanja da se stvari same od sebe promene i konačno ćete uzeti svoju sudbinu u svoje ruke. Ovi meseci će biti naporni za Rakove, ali verujte nam, svideće vam se uzbuđenje.

LAV

NAGRADITE SE ZA SVE VAŠE NAPORE

Ovaj period će biti mešovit za ličnost Lava; sigurno je reći da će biti uspona i padova. Frustracije i nepredvidivi problemi će mučiti vaše veze i profesionalni život, ali ne dozvolite da vas ovo sruši i nastavite da držite glavu visoko. Mada, zaista bi trebalo da preispitate svoj stav; možda vas ljudi smatraju previše impozantnim, pokušajte da promenite svoju taktiku za bolje rezultate.

Autor: