AKTUELNO

Da li se novac „lepi“ za vas ili vam klizi niz prste? Zodijak otkriva koji znakovi su rođeni pod srećnom finansijskom zvezdom.

Neki od nas imaju više sreće kada je novac u pitanju i uz malo truda brzo dolaze do dobre zarade. Zodijak veruje da to ima veze sa horoskopskim znakom, i zato proverite u nastavku da li ste među onima za koje se novac „lepi“.

Devica

Precizne i detaljne, Device te svoje sposobnosti lako prenose i kada su finansije u pitanju. Igraju na sigurno, ne ulaze u rizične poslove. Posebno cene rad i energiju koju su utrošili za dolazak do cilja, pa imaju isti odnos prema novcu bilo da se radi o dinaru ili milionima.

Škorpija

Njima nije strano da se upuste u privatni biznis i kod njih važi pravilo da cilj opravdava sredstva. Vredni su, vole novac i nije im teško da ga zarade. Škorpijama je dobro razvijena intuicija, pa kad je posao u pitanju jedino veruju sebi.

Jarac

Jarčevi umeju da budu surovi i hladni, što su dobre osobine u sferi biznisa. Sistematični su i pre upuštanja u preduzetničke vode, napraviće detaljan plan. Njihov cilj jeste novac i umeju nemilosrdno da idu ka njemu.

Autor: