AKTUELNO

Astrolozi su saglasni da je pun Mesec astrološki događaj koji donosi snažan emotivni naboj i potrebu za donošenjem odluka u afektu koje mogu biti pogrešne.

Pun Mesec u Lavu može biti fascinantan astrološki događaj. Astrološki, pun Mesec se javlja kada Mesec zauzme suprotni položaj u odnosu na Sunce, stvarajući potpuno osvetljenje njegove vidljive strane. Mesec u Lavu, koji je vatreni znak, donosi određene karakteristike i energiju.

Lav je poznat po svojoj strastvenosti, hrabrosti, samopouzdanju i želji za pažnjom. Kada se pun Mesec pojavljuje u ovom vatrenom znaku, ove osobine mogu postati posebno izražene.

Očekujte snažne emocije, intenzivnost i potrebu za izražavanjem individualnosti. Lav je povezan sa srcem, kreativnošću i izražavanjem, pa pun mesec u Lavu može naglasiti ove aspekte.

Ovo je vreme kada se ljudi mogu osećati hrabro i samouvereno, težeći prepoznavanju i afirmaciji. Sa druge strane, moguće je da se pojačaju i neki izazovi vezani za egocentričnost ili potrebu za pažnjom. Bitno je pronaći ravnotežu između izražavanja svoje autentičnosti i poštovanja potreba drugih.

Astrolozi su saglasni da je pun Mesec astrološki događaj koji donosi snažan emotivni naboj i potrebu za donošenjem odluka u afektu koje mogu biti pogrešne.

Foto: Pixabay.com

Pun Mesec u Lavu najviše će osetiti Lavovi, Škorpije, Bikovi i Vodolije.

LAV

Već nekoliko dana osećate pojačanu nervozu, bes i prolazite kroz stresne situacije jer su vam emocije naglašene. Veoma je važno da ne donosite važne odluke u afektu jer lako mogu da budu pogrešne. Vi ćete od svih znakova najviše osećati uticaj punog Meseca.

BIK

Pun Mesec dogodiće se u vašem četvrtom polju, tako da vam donosi porodične krize, nesporazume ali i probleme sa stanom. Čuvajte se neprijatnih rešenja u vezi sa stanom. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice!

VODOLIJA

Pun Mesec u sedmom polju donosi vam bračnu krizu ili u partnerskim odnosima. Imaćete potrebu da promenite u odnosu nešto što vam smeta. Bilo kakvo teranje inata može samo da vam odmogne u narednim nedeljama.

ŠKORPIJA

Pun Mesec je okidač za velike promene na radnom mestu. To može da bude događaj koji će vas izbaciti iz takta, ali i vaša potreba da radikalno menjate stvari.

Autor: