AKTUELNO

Bliži se sezona Vodolije, a mi igramo još jedan zvezdani rulet u kojem će pojedini horoskopski znkovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Mars je u Jarcu, što govori da su ljudi potpuno fokusirani na ostvarivanje svojih ciljeva, pa će to mnogima pomoći kada su u pitanju novčana ulaganja.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 20. januara, među njima su znakovi kao što su: Strelac, Ribe, Vodolija i Blizanci.

Mesečni horoskop za januar! Vodolije imaju tajne neprijatelje na poslu, Strelčevi se zaljubljuju, a evo ko je na velikoj životnoj prekretnici

STRELAC

Mnogo toga zavisi od vaše lične inicijative do kraja nedelje, tako da će novčani planovi da idu sporo, ali će sigurno da budu plodonosni. Pred vama je uspešna nedelja za zaradu.

RIBE

Imate moćne prijatelje koji su sposobni da ostvare vaša očekivanja. Takođe, preko jednog Jarca možete da zaradite veliki novac.

VODOLIJA

Kako se bliži sezona vašeg znaka, finansijska situacija se popravlja jer planete bolje rade za vas. Imaćete mogućnost da zahtevate povišicu.

BLIZANCI

Odlična nedelja za sponzorstva i raspolaganje tuđom imovinom. Nije isključeno da ćete čuti da neko nasledstvo ili mogućnost da dobijete veći novac.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Devica.

Autor: