AKTUELNO

Simbol Riba u horoskopu su dve ribe okrenute u suprotnom smeru, što odražava dualnost njihove stalne unutrašnje borbe. S jedne strane žele da budu uspešni, zauzeti, vođeni i aktivni, ali sa druge strane samo žele da navuku pokrivač preko glave i ostanu u krevetu

Ribe imaju zvezdani znak između 20. februara i 20. marta i njima vlada dvostruki udar Neptuna (psihička, ezoterična planeta misterije) i Jupitera . Dakle, horoskopski znak koji je i tajnovit i ekspanzivan, magičan, duševan i radostan.

Karijera

Svaka karijera koja zahteva intuiciju i kreativnost odlično odgovara Ribama, takođe uloge savetnika i terapeuta su odlične opcije za posao jer su Ribe odlični slušaoci i veoma emocionalno inteligentne. Ribe su hodajuća emocija. Imaju duboku želju da pomognu drugima, čineći karijeru u medicini ili duhovnosti još jednom prirodnom prikladnošću.

Iako Ribe ponekad mogu da se izgube u svojoj mašti, kada odluče da žele da se posvete nečemu, uložiće sve snage u to. Mnogo su više od pukih emotivaca, jer imaju veoma jak karakter i odlučnost u postizanju ciljeva.

Ljubav

Imaju veoma jake i čiste emocije. Jedini problem je što se, možda i prerano, otvaraju i posvećuju partneru stopostotno. Žive za ljubav i daju sve od sebe da se njihov partner oseća voljenim i uvaženim.

Ribe su maštoviti i kreativni ljubavnici koji spajaju fantaziju sa stvarnošću na način na koji vole. Ako žudite za strašću, možete je očekivati od Riba. Oni znaju šta osećaju prema ljudima i retko menjaju mišljenje.

Porodica

Onaj ko ima člana porodice koji je Riba u horoskopu, zna koliko je to divno. Ribe su zbog svoje osećajnosti vrlo složne i porodične vrednosti su im na vrhu liste prioriteta.

Zbog svoje osećajnosti, često su "negovatelji" u svojoj porodici, i oni ljudi koji će gledati i paziti svoije roditelje u starosti. Na njih se uvek možete osloniti.

Autor: Z.L.