AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Ovnove ovog prvog dana vikenda očekuje obim posla veći nego inače. Ipak ostavite nešto slobodnog vremena da se odmorite. Potrudite se da izbegnete duge razgovore i nepotrebne rasprave sa dragom osobom. Smirite strasti.

Foto: Pixabay.com

Bik

Budite oprezni kada su finansije u pitanju. Nije preporučljivo da rizikujete, posebno na polju ulaganja. Potreban vam je savet. Dajte svoj maksimum angažovanja kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Mogli biste da očekujete više prijatnih iznenađenja. Izbegavajte veće fizičke napore.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Iako za Blizance danas nema nepremostivih profesionalnih prepreka, ipak obratite pažnju na neku verbalnu smicalicu zavidnih i ljubomornih iz poslovnog okruženja. Ovaj dan traži dosta strpljenja i promišljanja, ukoliko ne želite da se neke fine situacije u najavi ne pretvore u višestruke razloge za ljubavne brige.

Foto: Pixabay.com

Rak

Uz dobru organizaciju imate realne šanse da sve zamišljeno odradite na sasvim zadovoljavajući način i za to budete pohvaljeni. Nije baš najpovoljniji dan za neke kapitalno velike ljubavne planove i konkretne akcije. Malo taktiziranja može dati bolje rezultate.

Foto: Pixabay.com

Lav

Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Lavovima opuštanje makar kada su najosnovnije poslovne obaveze u pitanju. Nemojte se samo fizički preopteretiti. Vaše raspoloženje i motivacija neće biti danas na nekom nivou za konkretne ljubavne akcije. Uz to, moguće je da vam se javi stara simpatija ili bivša ljubav.

Foto: Pixabay.com

Devica

Nema prepreka na vašem poslovnom planu danas. Fokusirajte se na sopstvene ciljeve i bavite se dugoročnijim planiranjem. Preuzmite inicijativu i provedite fine zajedničke trenutke sa vašom dragom osobom. Možda negde i otputujete.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Ovu subotu Vage bi trebalo da iskoriste za proveru i završetak poneke zaostale obaveze kako bi mogli da se posvete i preko potrebnom odmoru. Ako je moguće, danas ne potežite neka ozbiljna pitanja. Više se fokusirajte na lepe stvari i zadovoljstvo. Moguće reumatske tegobe, kostobolja.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Vrlo dobar poslovni dogovor mogli biste da postignete ove subote, i to na duže. Određene sumnje ili nezadovoljstvo koje osećate na emotivnom planu treba preispitati, pronaći uzroke, pa tek onda reagovati.

Foto: Pixabay.com

Strelac

I ovaj prvi dan vikenda za većinu Strelaca mogao bi proteći sa pojačanim angažovanjem, ali razloga za brigu nema. Nešto sporije, ali sigurno stižete do cilja. Manje-više, stabilna situacija na vašem ljubavnom polju trebalo bi da takva ostane do kraja dana. Potrudite se da napravite balans između obaveza i odmora.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Radne energije i elana ne bi trebalo da nedostaje Jarčevima ni ove subote. Po svoj prilici, novi ljubavni izazov na pomolu može biti sasvim dobar uvod u neku novu emotivnu priču.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Nema razloga da Vodolije danas ne završe svoje profesionalne zadatke na vreme i onako kako su zamislile. Pokušajte da se opustite i uživate u zajedničkim trenucima sa vašom voljenom osobom. Imate potpunu podršku i razumevanje.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Ribe će i ove subote biti dosta aktivne. Nemojte samo započinjati mnogo stvari odjednom, nema potrebe za žurbom. Dan je povoljan za druženje sa starim, dobrim prijateljima, i to u kućnoj varijanti. Uživajte. Vodite računa o ishrani.

Foto: Pixabay.com,

Autor: