AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Moguće je da će vam naleteti dobra poslovna prilika, ali nemojte da se iznervirate ukoliko se dogovor ne konkretizuje baš sada, ali vam svakako otvara brojne mogućnosti u narednom periodu. I partner i vi ste spremni da se otvorite, da konačno progovorite o onome što vas muči i naravno – podignete svoj odnos na viši nivo.

Foto: Pixabay.com

BIK

Bikovi mogu imati povremenih nerazumevanja sa saradnicima i kolegama, a pogotovo nadređenima. Mogu se javiti problemi sa papirima, dokumentacijom, ali uspećete sve to da regulišete. Iako mislite da je i dalje bolje skrivati neke stvari, znajte da će vas to samo dodatno udaljiti.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Ne žurite danas i proveravajte sve informacije koje do vas budu dolaze iz različitih izvora, jer su moguća pogrešna tumačenja. Više osoba je može biti zainteresovano za vašu malenkost, što svakako prija, al ii baca u tešku dilemu.

Foto: Pixabay.com

RAK

Odličan dan je pred Rakovima, vi ćete u biti prvom planu iskoristite ovaj trenutak maksimalno da se dokažete i sebe stavite u prvi plan. Ispoštujte jedno drugo i bavite se stvarima koje odgovaraju i jednoj i drugoj strani.

Foto: Pixabay.com

LAV

Mnogo rada, mnogo truda i uložene energije, a rezultati osrednji. Ne nervirajte se, ovo je samo prolazan loš period. Uz malo obostranog truda sve se može sa lakoćom rešiti, zato ne trošite vreme na neke bezvezne sitnice.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Ako postoje neke stvari koje niste završili, sada je pravi trenutak da ih odradite, bez većih posledica. Aspekti su vam naklonjeni za neko fino putovanje, ili neki drugi hedonistički užitak.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Danas biste mogli imati osećaj da obavezama nema kraja i da ste zaglavljeni, ali možete računati na pomoć osoba iz bliskog okruženja. Iskoristite dan za druženje sa prijateljima, prijaće vam širi krug ljudi i opuštena atmosfera.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Poslovno vam se može otvoriti nešto o čemu već dugo razmišljate, što priželjkujete. Svu energiju bi trebalo usmeriti na ljubav i planiranje strategije za osvajanje osobe koja vam se veoma dopada.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Možete očekivati par neprijatnih situacija sa nekim od saradnika ali će se to uspešno okončati. Da biste nastavili kvalitetnu vezu, potrebno da definišete šta to ne funkcioniše u vašem odnosu.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Biće dosta izazova na polju komunikacije i dosta konfuznih detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati raspravama širih razmera. Preporuka je da ovaj period iskoristite za neko lepo putovanje, za zajedničke aktivnosti van kuće.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Neki od vas mogu da krenu na dodatno poslovno usavršavanje, što će u narednom periodu rezultovati odličnim prilikama. Potrudite se da popravite svoj odnos i zajedničkim snagama se bacite na neke planove i zajedničke aktivnosti.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Imaćete podršku osoba koje su vam važne i moći ćete sebe i svoje kvalitete da stavite u prvi plan. Samo napred. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu tokom ove sedmice ući u novu emotivnu priču.

Foto: Pixabay.com,

Autor:

#dnevni horoskop