AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Ovaj radni dan mogao bi da prelomi na koju će stranu prevagnuti ostatak sedmice kod većine Ovnova. Ako želite da završite u plusu, budite vrlo taktični. Taktičnost danas može pomoći u sferi ljubavi, ali neće biti dovoljna da ispeglate sve neravnine partnerskog odnosa.

Foto: Pixabay.com

BIK

Tokom ovog radnog dana za Bikove je vrlo važno da ne žure sa donošenjem poslovnih zaključaka. Osobe koje vas izvode iz takta držite na distanci ili poradite na tome da poboljšate komunikaciju. Otvaraju se novi putevi pred vama. Potrebno je možda i neke finansijske aktivnosti da isplanirate zajednički.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Ovaj dan trebalo bi da bude dosta uspešniji za Blizance na poslovnom planu. Biće vam potrebna pomoć nekog od proverenih saradnika, ne ustručavajte se da je zatražite. Što se tiče ljubavne sfere, tu bi bilo mudro da što manje pričate jer ova sreda traži dela i konkretne akcije prema osobi koja vas interesuje.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RAK

Suštinski ovaj radni dan ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog, makar kod tipičnih Rakova. Nešto slično možete očekivati i u sferi ljubavi. Bez mnogo talasanja i novih mogućnosti, uglavnom analiza sopstvenog ponašanja i učinjenog u prethodnom periodu.

Foto: Pixabay.com

LAV

Kompletna radna atmosfera će odisati naznakom promena koje vas tek očekuju u budućem periodu. Stoga se držite prioriteta, svog dela posla i ništa ne forsirajte. Danas nije najpovoljnija astrološka klima da postavljate visoke ciljeve na polju ljubavnih relacija. Mnogo truda, a ipak skromni rezultati.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Solidan radni dan nalazi se pred osobama rođenim u sazvežđu Device. Naročito se to odnosi na efikasnost u realizaciji nekih velikih zaostataka. Slobodne Device trebalo bi da su već ozbiljnije shvatile signale osobe koju su nedavno upoznale preko prijatelja. Pustite neka sve teče svojim tokom, bitno je da vam sve trenutno vrlo prija.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

VAGA

Relativno miran i profesionalno izbalansiran radni dan čeka većinu Vaga. Ipak povedite računa o preciznosti detalja prilikom dogovaranja važnih poslova. Slobode Vage, iako druga strana deluje zatvoreno, samo budite strpljivi i uspećete da je osvojite.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

ŠKORPIJA

Važan radni dan nalazi se pred Škorpijama. Uz veliki obim posla, za očekivati je da se formalizuju važni dogovori za buduće profesionalno angažovanje. Mogući su problemi u komunikaciji sa voljenom osobom, pa se potrudite da izbegnete bespotrebna objašnjenja.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Potrudite se da radite jednu po jednu stvar i nemojte sebe fizički preforsirati jer će kašnjenje biti manja šteta od eventualnih drugih propusta. Nemojte odlagati suočavanje i razrešavanje dilema ako želite bez velikog tereta u budućnost.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Ovaj dan mogao bi da bude veoma uspešan za Jarčeve, pod uslovom da izbegnu isterivanje pravde i dokazivanje po svaku cenu. Štedite živce i energiju. Bilo bi dobro da deo energije usmerite na dokazivanje nežnih osećanja i ljubavi prema dragoj osobi. Ovo je dobar dan da nadoknadite deo propuštenog.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

VODOLIJA

Nedostatak praktičnosti i verbalne taktičnosti može Vodolijama malo zagorčati dan, ali nikako da ih omete da ostvare većinu planiranih poslovnih ciljeva. Danas će biti ključno da radite na smirivanju strasti i prepustite inicijativu drugoj strani.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RIBE

Pred Ribama se nalazi solidan radni dan, koji bi mogao da se završi sa približno istim dometima kao i nekoliko prethodnih. Određeni nesporazumi mogu doći sa druge strane, nezavisno od vas. Potrebna je doza opreza u sferi komunikacije jer će fitilj biti kraći nego inače.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

Autor: