AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Potrudite se da na vreme izmirite dugovanja jer danas možete imati nepredviđene okolnosti na finansijskom planu. Izuzetno uzbudljiv i strastven period na ljubavnom planu. Moguće da će vam partner praviti ljubomorne scene.,

Foto: Pixabay.com

BIK

Napet period prepun izazova koji će se sastojati u neočekivanim izdacima i nedoslednom ponašanju saradnika.,Moguća je ozbiljna s vađa s parnerom, a povod može biti nepoverenje. Pokušajte da smirite situaciju.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Danas ćete otkriti neke spletke i manipulacije koje su se odvijale iza vaših leđa. Moguć je prekid jedne poslovne saradnje. Poznanstvo s osobom s posla može se pretvoriti u strastvenu vezu, ali pod velom tajnosti.

Foto: Pixabay.com

RAK

Rizični poslovni potezi mogu dovesti do finansijskog gubitka. Poseban oprez preporučuje se onima koji imaju privatan biznis. Uzbudljiv ljubavni sastanak može da se završi intimnim trenucima prepunim nežnosti.

Foto: Pixabay.com

LAV

Odnos s nadređenima može da postane problematičan. Očekuje vas neprijatan razgovor tokom poslovnog sastanka.,Već duže igrate igru vruće-hladno s osobom s posla. Mogućnost tajne veze, pune strasti.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Komunikacija na poslu je puna negativnog naboja. Možete otkriti da je neki saradnik podrivao vašu reputaciju.,Poznanstvo s osobom koja je dosta starija od vas može se pretvoriti u strastvenu ljubavnu vezu.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Uzavrela atmosfera u međuljudskim odnosima na poslu. Nije preporučljivo danas da započinjete rad na novom projektu. Poznanstvo s osobom koja je nešto mlađa od vas može se pretvoriti u strastvenu ljubavnu avanturu.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Danas ste glavni igrač na poslu. Odluke koje danas donesete biće od dugoročnog značaja i doneće vam uspeh. Početak nove veze s osobom koju ste upoznali na nekom putovanju ili preko prijatelja.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Obavezno pripremite rezervni plan ukoliko se vaš posao sastoji u radu s klijentima ili ako sarađujete s inostranstvom. Nalazite se u iskušenju da započnete tajnu vezu s osobom koja nije slobodna.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Dan može obeležiti potpuna reorganizacija vašeg poslovanja. Uvodite nove metode i to vam može doneti napredak. Doneli ste čvrstu odluku da pređete granicu prijateljstva s osobom koju poznajete preko prijatelja.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Odlaganje važnog dela posla biće tema dana. Sve to može nastati zbog razlike u stavovima između vas i poslovnog partnera. Danas izbegavajte osetljive teme jer vrlo lako može doći do svađe s partnerom.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Pomeranje krajnjeg roka može biti problem ovog dana. Neko od saradnika je napravio grešku i sada svi snosite posledice. Ljubav na daljinu ne pada vam lako i razmišljate o tome kako da rešite taj problem.

Foto: Pixabay.com,

Autor: