AKTUELNO

Mesec, koji simbolizuje naša osećanja, nalazi se trenutno u Blizancima. Mesec predstavlja emocionalni svet i unutrašnja osećanja, dok znak Blizanaca označava komunikaciju, intelekt i promenljivu prirodu.

Kombinacija ovih faktora može uticati na emocionalni sklop osobe na različite načine.

Evo nekoliko karakteristika osoba s Mesecom u Blizancima:

Komunikativnost

Osobe s Mesecom u Blizancima često su veoma komunikativne i vole razgovarati. Imaju sklonost ka brzom razmenjivanju informacija i često su društvene.

Promenljivost

Mesec u Blizancima daje promenljive emocionalne reakcije. Emocije ovih osoba mogu brzo varirati, što ih čini prilagodljivim, ali takođe i povremeno nestalnim.

Intelektualnost

Ove osobe obično imaju jak intelektualni sklop i vole učiti i istraživati nove stvari. Ovo ih čini odličnim učiteljima i govornicima.

Radoznalost

Mesec u Blizancima podstiče radoznalost i želju za istraživanjem. Ove osobe obično vole putovanja, čitanje i sticanje novih znanja.

Društvenost

Emocije ovih osoba često su povezane s njihovim društvenim interakcijama. Vole biti okruženi ljudima i komunicirati s njima.

Poteškoće s dubokim emocijama

Iako su veoma inteligentne i komunikativne, osobe s Mesecom u Blizancima ponekad mogu izbegavati suočavanje s dubokim emocijama. Radije će analizirati i razgovarati o svojim osećajima nego ih direktno doživeti.

Mesec u Blizancima će prijati Vagama, Vodolijama i Blizancima.

Autor: