AKTUELNO

Žene rođene u ova tri znaka uživaju u seksu bez granica.

1. Škorpija

Imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Nena žestoka i strasna priroda je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato jer voli isprobavati nove stvari.

Sve što trebate napraviti je nasmejati se na određeni način, uputiti joj „značajan“ pogled ili je dodirnuti i odmah će shvatiti na što aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

2. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Žene u ovom znaku su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom.

3. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da se voli držati za ruke ili stalno dodirivati, njen seksualni poriv je uvek jak.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

Autor: