AKTUELNO

Merkur, Mars i Sunce nalaze se u Škorpiji, što predstavlja veoma moćnu konstalaciju planeta koju treba da iskoriste Rakovi, Ribe i Škorpije.

OVAN

Družićete se i uživati, ali to je sve. Nećete biti zainteresovani za obavezivanje u ljubavi. Moguća selidba kancelarije ili neka druga promena u vezi sa poslom.

Foto: Pixabay.com

BIK

Srešćete više zanimljivih osoba, ali nijedna od njih nije neko s kim biste mogli ostvariti stabilnu vezu. Uspeh u poslu koji podrazumeva intelektualni rad.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Lako možete naći ljubav na nekom mestu zabave. Od danas ćete imati i više volje i više prilika za izlazak. Problemi onima koji se bave transportom.

Foto: Pixabay.com

RAK

Ništa bitno se neće dešavati. Možete dobiti dve prilike za posao ili raditi dva posla. Ovo je dan u kome ćete morati da savladate multitasking, ako već niste.

Foto: Pixabay.com

LAV

Danas ćete biti dobro raspoloženi, flertovaćete i imaćete sreće u ljubavi. Mogući su problemi u oblasti finansija zbog većih ulaganja.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Imaćete problema jer ćete više biti raspoloženi za druženje nego za ljubav. Višak energije možete dobro iskoristiti u poslu.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Provešćete vreme u društvu privlačnih osoba, ali ne nadajte se stabilnoj situaciji u ovoj sferi. Ući ćete u partnerski posao ili praviti planove u tom smeru.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Situacija će biti nestabilna, pre svega zbog vaše nervoze i potrebe da svima kontrirate. Moguć raskid ugovora ili neki loš ishod u vezi sa tim što radite.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite, ko vam je nadređen, ili neko koga znate preko posla. Problemi onima koji putuju zbog posla.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Imaćete više kontakata nego što je to obično slučaj i danas će biti lakše ostvariti emocionalnu bliskost s vama. Uspeh onima koji se bave bankarstvom.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Gde god da odete, upoznate nekog ko je privlačan, zbog čega vam je teško da definitivno odlučite u vezi sa bilo čim. Bićete umetnički inspirisani.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Imaćete problema u ovoj sferi, zbog čega ćete biti frustrirani, ali najbolje je da jednostavno sačekate bolje vreme za ljubav. Moguće manje promene.

Foto: Pixabay.com,

Autor: