AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Pomračen Mesec u astrološkom polju posla obrazuje opoziciju sa Suncem, Merkurom i vašim vladaocem Marsom u polju finansija i rizika, zbog čega bi danas i sutra trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i rizične transakcije. Čuvajte se infekcija.

Foto: Pixabay.com

BIK

U vreme današnjeg pomračenja Meseca u vašem znaku, emocije su veoma naglašene. Povedite računa o odnosu prema ljubavnom i poslovnom partneru, naročito ako ste aprilski Bik. Moguće su ljubomorne scene i raskidi veza. Proverite hormonski status.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Pomračen Mesec, koji upravlja vašim poslom, u opoziciji sa vašim vladaocem Merkurom, donosi vam vanredne izdatke. Obratite više pažnje na finansije, kao i na komunikaciju sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Problemi sa cirkulacijom.

Foto: Pixabay.com

RAK

Pomračenje vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju neočekivanih okolnosti, utiče na promenu vaših planova i odnosa prema prijateljima. Aspekt sa Saturnom, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

Foto: Pixabay.com

LAV

U vreme pomračenja Meseca u vašoj astrološkoj kući karijere, Lavovi treće dekade mogu dobiti unapređenje, naročito ako su preko posla prisutni u javnosti. Moguće su rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Problemi sa zglobovima.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Pomračen Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Merkurom, planetom biznisa i komunikacija, nepovoljno utiče na dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Sekstil sa Saturnom, povoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom. Opasnost u saobraćaju.

Foto: Pixabay.com

VAGA

U vreme pomračenja Meseca, vladaoca vaše karijere, u astrološkoj kući finansija, pravite planove koji obuhvataju kontakte sa strancima, putovanja i ulaganje novca u projekte koji su vam veoma važni. Problemi sa cirkulacijom.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Pomračen Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Marsom, planetom strasti i ljubomore, u astrološkom polju partnerskih odnosa, donosi vam buru emocija i nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Vanredni izdaci. Podložnost povredama.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Pomračenje Meseca blizu vašeg vladaoca Jupitera, planeta ekspanzije, u astrološkoj kući posla, upozorava na oprez sa finansijama. Mogući problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima, saradnicima i kolegama. Bolovi u leđima.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Pomračenje Meseca, vladaoca vaših partnerskih odnosa, u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, unosi tenziju u vaš emotivni život, ali donosi inspiraciju Jarčevima koji se bave kreativnim zanimanjima. Osetljiv nervni sistem.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Pomračen Mesec u astrološkoj kući privatnosti donosi vam preokrete na poslovnom, kao i na porodičnom planu. Budite oprezniji sa ulaganjem novca, naročito ako se bavite zanimanjem koje u sebi nosi izvesnu dozu rizika. Opasnost u saobraćaju.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Pomračenje Meseca, nepovoljno utiče na vaš emotivni život, ali i na planove u vezi sa studijama ili stručnim usavršavanjem u inostranstvu. Izbegavajte konflikte sa saradnicima i osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Pazite se za volanom.

Foto: Pixabay.com