AKTUELNO

Merkur, planeta komunikacije, nalazi se trenutno u vodenoj Škorpiji, gde će se zadržati do 10. novembra.

Osoba rođena sa Merkurom u Škorpiji ima duboke i intenzivne misli. Merkur, planeta komunikacije i intelekta, kada se nalazi u znaku Škorpije, donosi duboku analizu, strast i tajanstvenost u načinu na koji osoba razmišlja i komunicira.

Merkur u Škorpiji donosi duboku dubinu u načinu razmišljanja osobe. Ova osoba ima sklonost istraživanju tema koje su obavijene tajnama, misterijama i dubokim emocijama. Njihove misli često su duboke i intrigantne.

Tajanstvena komunikacija

Osobe sa Merkurom u Škorpiji često vole da čuvaju svoje misli i osećanja u tajnosti. Oni su vrlo selektivni u tome šta će podeliti s drugima i vole da analiziraju stvari iz različitih uglova pre nego što podele svoje stavove.

Strastvena komunikacija

Kada su strasni o nekoj temi, osobe s ovim položajem Merkura mogu biti vrlo energične i strastvene u svojoj komunikaciji. Imaju sposobnost ubedljivog izražavanja svojih stavova.

Sklonost dubokom istraživanju

Osobe sa Merkurom u Škorpiji imaju prirodnu sklonost prema istraživanju i analizi. Vole da otkrivaju tajne i pronalaze skrivene motive drugih ljudi.

Oštra i kritička analiza

Merkur u Škorpiji omogućava osobama da dublje razumeju psihologiju i motivaciju drugih. To ih čini odličnim u analizi situacija i rešavanju problema.

Sklonost zadržavanju emotivnih trauma

Ovo je aspekt Merkura koji može doneti i izazove. Osobe sa Merkurom u Škorpiji mogu imati tendenciju da zadrže emotivne traume i negativne misli, što može biti emocionalno iscrpljujuće.

Merkur u Škorpiji donosi pozitivan period za Škorpije, Ribe i Rakove.

Sa druge strane, neće odgovarati Bikovima, Lavovima i Vodolijama.

Autor: