AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Odnos sa onima sa kojima radite će se popraviti, a od nadređenih možete da očekujete više poštovanja vašeg autoriteta i integriteta. Iskoristite dan za druženje. Budite inicijator nekog okupljanja u koje ćete uključiti i dragu osobu.

Foto: Pixabay.com

BIK

Budite odgovorni i profesionalni kao što i jeste i za vas danas ne bi trebalo da bude prepreka na poslovnom putu. Mogu vam se otvoriti šanse za saradnju sa inostranstvom. Ukoliko ste bili u nekoj nedoumici u vezi s partnerom, odbacite sve sumnje i krenite napred pozitivno i u paru.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Uspeh neće izostati ako ste na vreme uhvatili zalet i nametnuli neke svoje nove ideje i zamisli. Preokreti koje očekujete i koji su vam bitni za budućnost su pred vama. Bez bitnijih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu. Eventualno predložite ili prihvatite ideju za izlazak i opuštanje uz razgovor sa dragom osobom.

Foto: Pixabay.com

RAK

Rakovi bi i danas mogli da budu posebno mentalno opterećeni zbog brojnih obaveza koje ih očekuju. Prekoračenje rokova je zasigurno moguće i vi to morate prihvatiti, ali pokušajte da opravdate sebe. Budite oprezni kada su nova poznanstva u pitanju. Ne zalećite se na prvu loptu, već polako sagledavajte situaciju.

Foto: Pixabay.com

LAV

Iako ćete imati veliku želju da ubrzate stvari, neće ići lako jer će vas sve i svašta usporavati na svakom koraku. Budite strpljivi. Priuštite sebi i dragoj osobi neki romantičan izlazak. Opustite se i uživajte.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Još jedan vrlo dobar radni dan u najavi je pred Devicama. Ne odbijajte savete iskusnijih saradnika jer bi vam mogli biti od velike pomoći. Od vas nije realno pokretanje veće inicijative na ljubavnom planu, ali sa druge strane jeste – od nove simpatije.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Naoružajte se dobrom pozitivnom energijom, dobro se organizujte i poslovne aktivnosti prilagodite vašem tempu rada. Ne bi bilo loše da dragu osobu iznenadite nekim finim poklonom. Znaci pažnje uvek se pamte i prijaju.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Ne ustručavajte se da predložite neke nove inovativne ideje i planove, budite hrabri i samouvereni. Mogući su novi poslovi sa inostranstvom i možda će vam trebati neka dokumentacija. Ovaj dan bi mogao biti prožet visokim nivoom senzibiliteta i strasi i kao takav povoljan za flert i nova poznanstva. Uživajte.

Foto: Pixabay.comHoroskop, škorpija

STRELAC

Strelci bi možda mogli da se suoče sa nekim izmenama, pre svega, vezanim za formalnosti, papirologiju. Stoga budite dodatno oprezni i sve pažljivo čitajte. Potencijalno lep dan mogli biste da očekujete u društvu prijatelja i dragih osoba u nekom zajedničkom izlasku. Lep provod.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Trebalo bi da pojačate komunikaciju sa saradnicima i nametnete svoje stavove, viđenja i iskustva i ne odustajete od toga.Pozitivna energija vrlo lako se prenosi i na ljubavnu sferu. Zato uživajte u svakom trenutku sa voljenom osobom.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Dobro procenite vreme i finansijska ulaganja. Ne zalećite se i sve će ići dobro. Ovaj dan valjalo bi da iskoristite prvenstveno za sređivanja ličnih oprečnih razmišljanja, ako ih imate, pa onda da planirate konkretnije ljubavne poteze.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Mogući su problemi sa papirologijom i tehnički problemi u odrađivanju ugovorenih stavki, ali vi ponudite neka svoja nestandardna rešenja.,Oboje budite spremni da sagledate stvari na drugačiji način i ovo će brzo doneti rezultate.

Foto: Pixabay.com